KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PECSI_FERFI_VIZILABDACSAPAT"
Mi lesz így a nemzetközi kupadöntőben? 2009. április 18. 20:00 Rosszul melegített a jövő szerdai LEN-kupa döntő visszavágójára a Szeged Beton együttese a férfi vízilabda ob I 21. fordulójában. A csongrádiak 7-5-re kaptak ki hazai pályán a Ferencvárostól. A címvédő Vasas már nagyobb önbizalommal utazhat Genovába, a Recco otthonába az Euroliga negyeddöntőjének keretében. A Domino Honvéd bár nagyon jól kezdett, nehézzé tette magának a meccset a Pécs otthonában.
 
Meglepetés: Szegeden győzött a Pécs 2008. december 6. 20:09 Nagy meglepetésre a jól játszó Pécs egy góllal legyőzte a szenvedő Szegedet az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának nyolcadik fordulójában. Az otthon játszó Tisza-partiak tíz emberelőnyükből mindössze kettőt váltottak gólra.
 
Vízilabda, férfi ob I: elboldogult a Pécs a Szentessel 2008. november 15. 17:48 Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának ötödik fordulójában a Pécs hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Szentes ellen.
 
A végén csak a Pécs maradt a víz felett 2008. október 23. 20:34 Három negyeden keresztül szoros összecsapást hozott a Pécs–Székesfehérvár élvonalbeli férfi vízilabda-mérkőzés, a negyedik játékrészben azonban a vendégek játéka szinte teljesen szétesett, a hazaiak pedig jól értékesítették lehetőségeiket, ezért aztán a végére már nem maradt izgalom. A hazaiak 14-8-ra legyőzték a vizitáló fehérváriakat az alapszakasz harmadik fordulójában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu