KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PARALIMPIA"
23 milliót ér a paralimpiai arany 2012. szeptember 18. 16:35 A kormány döntése értelmében 23 millió forintot ér a londoni paralimpián szerzett aranyérem. A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) keddi sajtótájékoztatóján Gömöri Zsolt elnök hangsúlyozta, az elsődleges cél az volt, hogy a jutalmak összege ne legyen kevesebb a 2008-as, pekingi paralimpia díjazásánál, amikor az aranyért 20 millió járt.
 
Újabb aranygép szállt le Budapesten 2012. szeptember 11. 11:04 Keddre virradó éjjel leszállt a Liszt Ferenc repülőtéren a londoni paralimpiai csapat "aranygépe", amely a legnépesebb küldöttséget szállította haza.
 
Ezüstérmes lett a párbajtőrcsapat 2012. szeptember 7. 21:49 A kerekesszékes női párbajtőrcsapat ezüstérmet nyert pénteken a londoni paralimpián. A Krajnyák Zsuzsa, Juhász Veronika, Dani Gyöngyi összeállítású együttes az esti fináléban 45-38-ra kikapott a Zsung Csinggel, Jao Fanggal, Vu Pej-livel (Rong Jing, Yao Fang, Wu Beili) felálló kínai válogatottól az ExCeL sportközpont vívócsarnokában, mintegy ezer néző előtt.
 
Csoda a paralimpián! 2012. szeptember 7. 16:00 Lélegzetelállító ütést produkált a brit David Wetherill a paralimpia asztalitenisz versenyének selejtezőjében, a hatodik sérültségi kategóriában: mankóval együtt vetődött, és pörgette csuszára a labdát a későbbi győztes német Thomas Kusiak ellen. Nézd meg videón!
 
11 éremnél tartunk a brit fővárosban 2012. szeptember 6. 21:54 Az úszó Vereczkei Zsolt bronzérmet nyert csütörtökön 50 m háton a londoni paralimpián.
 
Egy nap alatt négy érem Londonban! 2012. szeptember 4. 21:45 Vívóink három éremmel örvendeztettek meg minket, az úszó Sors Tamás pedig korábbi aranya mellé egy ezüstöt is begyűjtött. Ezzel nem csak aranyban, hanem éremben is túlszárnyaltuk a pekingi teljesítményt.
 
Megérkeztek Londonba paralimpikonjaink 2012. augusztus 27. 10:19 Vasárnap a kora reggeli járattal utazott el a magyar sportolók első csoportja Londonba a szerdán kezdődő paralimpiára.
 
A paralimpikonoknak segítettek 2011. október 20. 12:08 Komoly támogatóval erősödött csütörtökön a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB): a szervezettel együttműködési megállapodást kötött a gyógyászati segédeszközöket forgalmazó Rehab Trade Kft.
 
Csodák márpedig vannak! 2009. október 29. 19:08 A sport többről szól, mint magáról a játékról, és ez nem üres frázis. Jó példa erre a nemrég megrendezett Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton, amelyen látássérültek is részt vettek, és nyújtottak emberfelettit, hogy teljesítsék kísérőikkel a 330 kilométeres távot. Ocelka Róbert számára azonban ezzel még nem ért véget a kihívások sora: ott akar lenni a 2012-es londoni paralimpián!
 
Paralimpia, Magyarország: tagfelvételi kérelem a MOB-ba 2008. november 29. 16:04 A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) közgyűlése elfogadta azt a javaslatot, melynek értelmében a szervezet kéri tagfelvételét a Magyar Olimpiai Bizottságba (MOB).
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu