KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OROSZ_FERFI_VIZILABDA_VALOGATOTT"
Oroszokat vertünk, érik a csoportelsőség 2010. szeptember 3. 14:12 A papírformának megfelelően könnyed győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott a zágrábi Európa-bajnokságon a B-csoport 4. fordulójában. Kemény Dénes fiai az első percekben hátrányba kerültek, de utána átvették az irányítást és a görögök ellen akadozó támadójátékukat feljavítva verték 14-10-re az eddig nyeretlen oroszokat. Sikerével továbbra is hatosa élén áll a nemzeti csapat, amely legközelebb vasárnap száll vízbe Macedónia ellen.
 
Németország legyőzte a oroszokat 2008. július 26. 18:45 Németország férfi vízilabdacsapata 11-8-ra legyőzte Oroszországot a XIII. Unicum-kupán a Margitszigeten. Ezzel megszerezték első győzelmüket és az ezért járó három pontot. A németek még azt a luxust is megengedhették maguknak, hogy a második félidőben mindössze egyetlen gólt dobtak. Hagen Stamm legénysége vasárnap a horvátokkal meccselhet 11.15-től.
   
Málaga 2008: a román csapat szerezte meg a kilencedik helyet 2008. július 12. 10:51 Románia végzett a kilencedik helyen a Málagában rendezett vízilabda Európa-bajnokság férfi küzdelmeiben, miután a helyosztó mérkőzésen 11-6-ra verte Oroszország együttesét.
  
Román öröm a nyeretlenek csatájában 2008. július 8. 13:56 Újabb vereséget szenvedett az orosz férfi vízilabda-válogatott a Malagában zajló Európa-bajnokságon. Ezúttal 14-10-re kaptak ki a román alakulattól az egypontosok küzdelmében, s végeztek ezzel az utolsó helyen a B csoportban.
 
A szerbek leiskolázták az oroszokat 2008. július 7. 19:36 Szerbia férfi vízilabda válogatottja a románok elleni kínos döntetlenjét követően javítani tudott Oroszország ellen a Malagában zajló Európa-bajnokságon. A délszlávok 11-6-ra iskolázták le a szebb napokat is megélt orosz nemzeti együttest hétfő este, kedden az eddig hibátlan olaszok ellen meccselnek majd a csoportelsőségért Dejan Udovicsics tanítványai.
 
Az oroszok nem bírtak a macedónokkal 2008. július 6. 11:39 Továbbra sem tényező Oroszország a vízilabda Európa-bajnokság férfi mezőnyében, Vjacseszlav Szobcsenko válogatottja ezúttal 9-9-es döntetlent játszott a macedónokkal és így legalább a becsületét megmentette három forduló után a B csoportban.
  
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu