KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NIKHAZI_MARK"
Nikházi bizonytalan idejű pihenője 2009. január 26. 14:39 Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban címvédőként szerény őszt pordukáló, féltávnál csak a tizedik helyen álló MTK hétvégi edzőmérkőzésén bokasérülést szenvedett Nikházi Márk, a kék-fehérek fiatal labdarúgója. Adta hírül a klub honlapja, az mtkhungari.hu internetes oldal.
 
Nikházi Márk: Nem szeretünk veszíteni! 2008. július 23. 07:00 A csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott szerdán az olaszokkal csap össze a döntőbe jutásért. Nikházi Márk szerint az alapvető célokat a vb-kvalifikációval és a csoportból való továbbjutással már teljesítették, de tudásuk legjavát nyújtva a soron következő feladatot is megoldhatják, nem szeretnének veszíteni. Busai Attila úgy véli, az olasz csapat fikarcnyival sem jobb a spanyolnál, irány az Eb-döntő!
 
Most már felülnének Európa trónjára 2008. július 18. 11:40 A csütörtök esti, spanyolok elleni egy-nullás győzelemmel két legyet ütött egy csapásra a csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott, amely az újabb sikernek köszönhetően kijutott a világbajnokságra, ráadásul elődöntős kontinenstornán. Az önbizalomtól duzzadó játékosok most már mernek nagyot álmodni, a cél nem más, mint a dobogó legfelső foka. Nikházi Márk, Gosztonyi András, Iszlai Bence és Bajner Bálint is derűlátó.
 
Csehország után irány Dél-Európa? 2008. július 16. 14:11 Egy korosztályos világverseny nem csupán az ifjú titánok értékmérő seregszemléje, hanem az európai sztárklubok éléskamrája is egyben. Ezt a feltevést a csehországi U19-es labdarúgó Eb is alátámasztja, ahol a pályák körül állandóan sürögnek-forognak a játékosmegyfigyelők. Jelenlétükkel természetesen a magyar fiatalok is tisztában vannak, többségük legszívesebben Dél-Európa felé venné az irányt. Présinger Ádámnál és Nikházi Márknál egyértelműen Olaszország a favorit.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu