KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NENAD_MEDICS"
Grospellier akcióira nem volt ellenszer 2008. október 27. 21:04 Az ElkY becenévre hallgató Bertrand Grospellier az összes finalistát kiejtve, végig vezetve nyerte a Póker Világsorozat (WPT) legutóbbi állomását, a Festa al Lago főversenyét, a 15,000 dolláros NL Hold'em tornát vasárnap Las Vegasban a Bellagio kaszinóban. A francia sztár veszélyes profikkal, így Nenad Mediccsel és Nam Lövel fémjelzett döntő asztalon ellentmondást nem tűrő játékkal hódította el a nívós karkötőt és a velejáró 1,4 millió dolláros pénzdíjat.
 
Negreanu az élről kezdett, mégis kiesett 2008. október 24. 21:16 Az amerikai Ryan Fair vette át a vezetést a Póker Világsorozat (WPT) eheti versenyén, a Festa al Lago elnevezésű viadalon Las Vegasban a Bellagio Kaszinóban a harmadik fordulóban. A napot első helyről kezdő sztár, Daniel Negreanu korán búcsúzott, viszont az Elky becenévre hallgató Bertrand Grospellier és Nenad Medics is a közvetlen élmezőnybe küzdötte magát csütörtökön, akkor amikor már csak 34-en vannak versenyben a tornán.
 
A WSOP és a 26 milliárd forint története 2008. július 19. 15:06 Minden idők legnagyobb pókerrendezvénye, a 39. WSOP (World Series of Poker) 47 napon át, 55 versenyszámban zajlott a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban. A szervezők nem kevesebb mint 52,720 nevezést regisztráltak, a versenyzők több mint 180 millió dollárt, azaz 26 milliárd forint körüli összeget fizettek be a tornák során. A kártyajáték terjeszkedése határtalan, kétszer több nemzet tagjai vettek részt az idei kiírásban mint két éve. Hiába ért azonban véget a WSOP, a főverseny győztesének személye csak novemberben derül ki.
 
Nenad Medics győzött, Tóth Richárd a 67. 2008. június 2. 14:07 A kanadai Nenad Medics sikerével ért véget 10000 dolláros Pot Limit Hold’em világbajnokság, az idei WSOP (World Series of Poker) első tornája a Las Vegas-i Rio All Suite Hotel & Kaszinóban. A győztes több mint 850 ezer dollárral gazdagodott, miután a döntőasztalon 24 leosztás után bizonyult jobbnak az amerikai Andy Blochnál. A magyar színeket képviselő Tóth Richárd kecsegtető helyzetben vágott neki a második napnak, azonban egy rosszul időzített all-in a versenyébe került és végül a 67. helyen végzett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu