KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOTORSPORT"
Téli álomba merülnek a motorok 2011. október 26. 15:41 Itt a tél, motorjaink bekerülnek a garázsba. Tavaszig csak kerülgetjük, néha leporoljuk kedvenceinket, közben pedig vágyakozva nézegetjük őket, várva a jobb időjárási viszonyokat.
 
A Hungaroring nem kapott licencet 2011. szeptember 15. 18:57 A magyar motorsport legjobb versenyzői és szerelmesei megdöbbenéssel vették tudomásul, hogy szeptemberben nem került sor a mogyoródi pályán a magyar bajnokság utolsó futamára. Az ok: a ring nem kapta meg a versenyrendezéshez szükséges licencet.
 
Újabb tragédia a hírhedt motorversenyen 2011. június 6. 16:04 Ismét halálos baleset történt a híres-hírhedt Man-szigeti motorversenyen! A 34 éves Derek Brien a Supersport-kategória versenyen bukott és életét már nem tudták megmenteni.
 
Az eső sem tett keresztbe Talmácsinak 2011. január 11. 16:40 Talmácsi Gábornak alkalma nyílt kipróbálni hétfőn a Pedercini Kawasaki Team mindkét motorját és – bár délután ismét megérkezett a maláj eső, ami véget is vetett a munkának – sok hasznos információval, tapasztalattal gazdagodott mindenki – közölte Talma menedzsmentje.
 
Tragédia: győzött, majd halálra gázolták 2010. november 27. 14:46 Újabb halálos baleset sokkolja a motorsport világát: Dubajban néhány mp-cel győzelme után gázolták el végzetesen Pascal Grosjeant. A svájci motorost a harmadik helyen célba érkező Tony Jordan 200 km6órás sebességgel ütötte el.
 
Vale Rossi: Vasárnap eldől a jövőm 2010. augusztus 13. 10:01 Az előzetes értesüléseknek megfelelően Valentino Rossi a hétvégi Cseh Nagydíjon jelenti be, hol folytatja pályafutását a 2011-es esztendőben.
 
Kilencedik hellyel nyitott Talmácsi 2010. április 9. 22:35 Kilencedik lett Talmácsi Gábor a Katari Nagydíj első szabadedzésén pénteken a gyorsasági motoros világbajnokság Moto 2 kategóriájában. A leggyorsabb a San Marino-i Alex De Angelis volt.
 
Már az olaszok is Talmát kritizálják 2009. október 27. 09:04 Egyébként sincs könnyű idény Talmácsi Gábor mögött, de még a külföldi sportsajtó is megtalálta a motorsport királykategóriájában, a Moto GP-ben szereplő magyar pilótát. Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint kiábrándító volt a teljesítménye. Még akkor is, ha a legutóbbi, sepangi futamon remekül teljesített az egyébként kifejezetten nehéz, esős pályán.
 
Talmácsi: Bizonyítani akarok! 2009. október 26. 16:20 Talmácsi Gábor bizonyítani szeretne önmagának és a szurkolóknak is utolsó (?) Moto GP-futamán. A Scot Honda magyar pilótája a hétvégén 14. lett Sepangban, a Maláj Nagydíjon, amely után azonnal gratulált a kilencedik világbajnoki címét megszerző olasz Valentino Rossinak. A talján szupersztár elmondta, nagyon szeret Malajziában versenyezni és bár volt esélye a győzelemre is, inkább nem kockáztatott.
 
Soha nem látott tömegkarambol! 2009. október 26. 14:47 VIDEÓ! Weston Beach Race, Dél-Anglia, 2009. A hírhedt motorversenyen minden évben nyolcszázan rajtolnak el halált megvető bátorsággal, egy ütközés végzetes lehet. Idén beigazolódtak a kritikusok félelmei, katasztrófa történt, több tucat motoros karambolozott a tengerparton. Tizenkilencen sérültek meg súlyosan. Talán csak az isteni gondviselésnek köszönhető, hogy senkinek nem került a baleset az életébe, a viadalt megszakították, és valószínűleg be is tiltják. Amatőr filmfelvétel!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu