Téli álomba merülnek a motorok

Létrehozva: 2011. október 26. 15:41
Itt a tél, motorjaink bekerülnek a garázsba. Tavaszig csak kerülgetjük, néha leporoljuk kedvenceinket, közben pedig vágyakozva nézegetjük őket, várva a jobb időjárási viszonyokat.


Aki szerencsés, annak megfelelő garázs áll a rendelkezésére, és nem eshet baja a féltve őrzött kincsnek, akinek viszont nincs erre elég helye, az bajban van a téli hónapok alatt. A motort az utcán hagyni nem biztonságos. Az udvaron ázik-fázik a gép, feszegeti a precíz alkatrészeket a jég. Ha van is garázsunk, ott alig fér el: esetleg az autónknak kell kívül éjszakáznia egész télen emiatt. Mi a legjobb megoldás? Egy olcsó raktár bérlése!

A fő szempont, hogy a raktár biztonságos legyen, hiszen nem szeretnénk, ha tavasszal a tolvajok motoroznának helyettünk. A másik legfontosabb dolog a megfelelő tárolási körülmény: ha beázik, bepenészedik a hely, akkor már jobban járunk, ha inkább a szabad ég alatt várja a tavaszt kedvencünk. Az sem utolsó dolog, hogy a raktár könnyen megközelíthető legyen. Az Euro Mini Storage pontosan ezekre a szempontokra alapozta szolgáltatását! Egyszerűen és olcsóan bérelhető raktárai nem csak bútorok tárolására alkalmasak, hanem garázsként is funkcionálhatnak. A cégnél a bérlők tárgyainak biztonsága a fő szempont!

Az Euro Mini Storage Budapesten a város egyik fő artériáját jelentő M5-ös autópálya mellett található. Az itt elérhető 1-27 m2 közötti tárolókban szinte bármit elhelyezhetünk, nem kell tartani a lopástól vagy rongálódástól. A raktárak a legmodernebb biztonsági rendszerekkel vannak felszerelve, a bérlők pedig egy belépő kártya segítségével a nap bármely órájában bejuthatnak raktárukba. Van ennél jobb és olcsóbb hely egy motorbiciklinek télire?

AKCIÓ! Az Euro Mini Storage szolgáltatását a Kuponmánia.hu jóvoltából mostóriási kedvezménnyel veheted igénybe. A 4 és 6 hónapos bérleti díjból egyaránt 80% engedményt kapsz az akciós kuponokkal. A 4 hónapos kedvezményt itt találod, a 6 hónapos kedvezményt pedig itt éred el. »

Bővebb információ: www.euroministorage.hu

Címkék: motorsport
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu