Az eső sem tett keresztbe Talmácsinak

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 11. 16:40
Talmácsi Gábornak alkalma nyílt kipróbálni hétfőn a Pedercini Kawasaki Team mindkét motorját és – bár délután ismét megérkezett a maláj eső, ami véget is vetett a munkának – sok hasznos információval, tapasztalattal gazdagodott mindenki – közölte Talma menedzsmentje.


A tesztelés csütörtökön és pénteken folytatódik, amire a csapatnak szüksége is van, hiszen késve kapták meg a motorokat a gyártól, és jelenleg nincsenek felkészítve a gépek a versenyzésre.

Nem úgy, mint a teszten szintén résztvevő gyári Kawasaki-csapat boxában, amely régen túl van az alapbeállítások megtalálásán, és versenymotorjai akár már egy holnapi futamon dobogós helyen érhetnének célba.

„Először a superstock motorral kezdtem, melyet követően az első benyomásom az volt, hogy jó az új Kawasaki – értékelt Talmácsi Gábor (a motoron). – A motorerő kellemes, kicsit tolja a gép az elejét, de jó érzés volt vele menni. Nem sokkal később átültem a superbike-ra, és a különbség óriási. Nemcsak erőben múlja felül a stock motort, de a futómű is sokkal jobban működik, számos speciális alkatrésszel van ellátva.”

Talmácsi örül annak, hogy nem otthon kell edzőteremben szinten tartania a kondícióját, hanem motorozhat, és ráadásul mindezt a kedvenc pályáján, Malajziában teheti.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu