Már az olaszok is Talmát kritizálják

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 27. 09:04
Egyébként sincs könnyű idény Talmácsi Gábor mögött, de még a külföldi sportsajtó is megtalálta a motorsport királykategóriájában, a Moto GP-ben szereplő magyar pilótát. Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint kiábrándító volt a teljesítménye. Még akkor is, ha a legutóbbi, sepangi futamon remekül teljesített az egyébként kifejezetten nehéz, esős pályán.


„Kifejezetten kínos és tulajdonképpen érthetetlen az idei szezonja. Nem jó így látni egy világbajnokot, még akkor is, ha azt a címet a 125-ösök között szerezte. Sok névtelen szereplés, utolsó helyek jellemezték és ezek közül a legutóbbi nagydíj sem kivétel" - írja a talján lap a "Nyertesek és Vesztesek" - rovatában.

Utóbbi megállapítás már csak azért is meglepő, mert a malajziai futam volt az egyik legjobb Talmácsi rövid Moto GP-s karrierje során. A magyar motoros a 14. helyen végzett és alig maradt el az előtte célba érő Colin Edwardstól az egyébként különösen nehéz pályán. 

Kérdés, lesz-e esélye a javításra Talmának? Hiszen először olyan hírek keltek szárnyra, hogy a következő idényben már a 250 kcm-eseket felváltó Moto2-ben indul csak, majd mindezt megcáfolandó, az istálló cáfolta az információt.

A 2007-es esztendőben a 125-ösök között világbajnoki címet szerző magyar motoros az idei évet még a Balatonring Team tagjaként kezdte, ám május 5-én a pilóta menedzsmentje bejelentette, szakítanak a csapattal. A Katalán Nagydíj előtt már azt is tudni lehetett, hogy Talmácsi Gábor a Moto GP-ben vitézkedő Scot Honda versenyzőjeként folytatja pályafutását.

A nagy ugrásnak meg lett a hatása: egyik nagydíjon sem tudott igazán átütő eredményt elérni, a legtöbb esetben utolsó vagy utolsóelőtti lett. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu