KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MISKLOLC"
Borsodban hangolnak a kéziscsajok 2009. február 17. 11:37 Bő egy évvel ezelőtt három férfi kézilabda-válogatott viaskodott egymással Borsodban a lassacskán most már hagyományosnak tekinthető Pannon-kupáért. Akkor a mieink mellett a románok és a szlovénok léptek pályára a körmérkőzéses tornán. Idén a forgatókönyv hasonló lesz, annyi különbséggel, hogy ezúttal a hölgyek látogatnak az ország észak-keleti régiójába.
 
Női röplabda NB I: kaposvári siker a Miskolc ellen 2008. december 17. 19:27 A Kaposvár hazai pályán 3-1-re nyert a Miskolc ellen a női röplabda NB I-es ligabajnokság szerdai mérkőzésén.
 
Labdarúgás, futsal: Ózd nem jött össze, Miskolc igen 2008. október 21. 18:35 Az előzetes egyeztetések alapján október közepén az ózdi sportcsarnokban találkozott volna egymással barátságos mérkőzésen a magyar és grúz futsalválogatott. A találkozó előtt kilenc nappal azonban a grúzok levélben értesítették az MLSZ-t, hogy lemondják az összecsapást.
 
Magabiztos győzelemmel kezdett az NRK 2008. október 5. 18:10 Erdősné nélkül, de Erdős Zsófiával a soraiban - a nyíregyházi karmester leánya - állt fel a bajnoki nyitányon a Betonút-NRK női röplabdacsapata: a Miskolc volt az ellenfelük, de a vendégek nem tudtak meglepetést okozni az ismét dobogóra pályázó hazai csapatnak.
 
A női kosárválogatott újabb győzelme 2008. szeptember 10. 20:22 A Rátgéber László szövetségi kapitány által irányított magyar női kosárlabda-válogatott biztos, 26 pontos (85-59) sikert aratott Miskolcon Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen Románia ellen. Csapatunk így 4/3-as, míg legyőzött ellenfelünk 1/6-os mutatóval várja a záró fordulót a C csoportban.
 
Miskolcra is a nagyszebeni formát! 2008. szeptember 9. 14:06 Románia lesz a következő ellenfele a női kosárlabda-válogatottnak az Európa-bajnoki selejtező sorozatban. A mieink legutóbb Franciaországban, egy rendkívül szoros mérkőzésen, hosszabbításban maradtak alul 68-64-re. Nyilván a lányoknak rendkívül nehéz feladat feldolgozni egy ilyen vereséget, de túl sok idő nincs a „bánkódásra”, hiszen szerdán Miskolcon a románok ellen már is javítani lehet a mérlegen.
 
Miskolc: a város tulajdona lett a diósgyőri futballstadion 2008. szeptember 5. 12:47 A korábbi tulajdonos Diósgyőri Acélművek Rt. (DAM Rt.) végleges felszámolása után Miskolc város tulajdonába került a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK stadionja.
 
Letették az alapkövet: jövőre már lesz sportuszodája Miskolcnak 2008. július 14. 22:18 Várhatóan 2009 második felében átadják Miskolc első sportuszodáját. Az úszók és vízilabdások eddig nem voltak elkényeztetve: a Miskolc-Tapolcai Strand évek óta nem nyitott ki, csakúgy, mint az Erzsébet Fürdő, így csupán a Diósgyőri Városi Uszodában, valamint a Diósgyőri Várfürdőben tudtak edzeni a sportolók, néha igencsak mostoha körülmények között.
 
Erkolo Ashewafi: a sikeres címvédő 2008. június 29. 21:42 Háromszázharmincan vettek részt június 28-án, szombaton a 16. Bükki Hegyi Maraton elnevezésű nemzetközi futóversenyen, melynek leghosszabb távján az etióp Erkolo Ashewafi sikerrel védte meg 2007-ben először kiérdemelt elsőségét.
 
Hegyi Maraton: előnevezés június 20-ig 2008. június 13. 20:41 Június 28-án, szombaton rendezik meg a Bükk-hegységben és Miskolcon, a 16. Bükki Hegyi Maraton elnevezésű nemzetközi futóversenyt, mely a ,,Miskolci 5próba” pontszerző versenye is. A kedvezményes előnevezésre június 20-ig van lehetőség. A tavaly ,,bemutatkozott” új pályák és távok várják idén is a futás amatőr és profi képviselőit. A 42,8, a 26,8 és a 11,3 km mellett idén is lesz egy újdonság. A 3,7 kilométeres pályát egyéniben éppúgy lehet teljesíteni, mint a 3x3,7 km-es távot a váltó tagjaként. Az első három helyen végzők a Saucony nyereményeit vehetik át.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu