KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MIKE_TYSON"
Mike Tyson visszatér 2013. július 21. 16:42 Promóterként, menedzserként tér vissza az ökölvívás világába Mike Tyson, korábbi nehézsúlyú világbajnok.
 
Mike Tyson „oktatott" a PL-ben 2010. március 19. 15:27 Ritkán látható nagy sztárt fogadott öltözőjében a Stoke City együttese. A héten ugyanis Mike Tyson, egykori nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok tett rövid látogatást a Premier League alsóházában található piros-fehér csíkosaknál, amelybe egy edzéslátogatás és néhány kézfogás fért bele.
 
Ismét rács mögé került Mike Tyson! 2009. november 12. 19:57 Itt volt az ideje egy kis bunyónak, úgyis régen hallottunk már a jó öreg Mike Tysonról. Az egykori nehézsúlyú profi bokszoló ezúttal is bebizonyította, nem angyal: szerdán egy paparazzót vágott nyakon, aki belépett családja intim szférájába. A vétkest előállították.
 
Mike Tyson decemberben tér vissza! 2009. július 7. 18:18 Nenand Sztankovics decemberben megismerheti Mike Tysont. A szerb bunyós ugyanis december 20-án, Belgrádban léphet kötelek közé a rettegett és visszatérni vágyó Iron Mike-kal.
 
Meghalt Mike Tyson kislánya 2009. május 27. 09:16 Elhunyt a korábbi nehézsúlyú bokszbajnok, Mike Tyson négyéves lánya, Exodus. A kislányt egy borzasztó baleset miatt kritikus, életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol már nem tudták megmenteni az életét.
 
Tysonnak esze ágában sincs ringbe lépni 2009. január 27. 18:55 Alaptalan pletykának tartja egy Evander Holyfield elleni ütközet létrejöttét Mike Tyson. A 42 éves ökölvívó ezt saját honlapján megjelent közleményben tudatta. A két legenda összecsapását egy arab internetes oldal tegnap még kész tényként közölte. Az egykori nehézsúlyú ökölvívó inkább a magánéletben szeretné helyretenni megtépázott hírnevét.
 
Szenzáció! Tyson-Holyfield harmadszor 2009. január 26. 18:19 Boksztörténelmi csatát rendeznek ősszel az Egyesült Arab Emirátusok fővárosában, Abu Dzabiban, harmadszor is megmérkőzik egymással a két legenda: Mike Tyson és Evander Holyfield! - közli tényként (!) az arabianbusiness.com internetes üzleti hírportál. A szervező Hydra Properties képviselője, Szulejman el-Fahim elmondta, minden szükséges megállapodás megköttetett, a hivatalos bejelentésre február elsejéig kell várni.
 
Valujev megmérkőzhet a WBA címéért 2008. október 9. 13:24 Evander Holyfield decemberben ringbe szállhat Nyikolaj Valujev ellen a WBA (Boksz Világszövetség) nehézsúlyú címéért – értesült az ESPN amerikai sportoldala. Az ütközetnek Németország vagy Svájc adhat otthont a hírek szerint, a pontos helyszínről csak később döntenének. A 45 esztendős Holyfield egy év után léphet ismét a szorítóba.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu