Ismét rács mögé került Mike Tyson!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 12. 19:57
Itt volt az ideje egy kis bunyónak, úgyis régen hallottunk már a jó öreg Mike Tysonról. Az egykori nehézsúlyú profi bokszoló ezúttal is bebizonyította, nem angyal: szerdán egy paparazzót vágott nyakon, aki belépett családja intim szférájába. A vétkest előállították.


A Los Angeles-i repülőtéren történt az incidens, amikor egy 50 éves fotós szerette volna megörökíteni az Európából Las Vegas felé tartó exvilágbajnokot és szeretteit. Tony Echevarria az ütés következtében hanyatt esett és beverte a fejét. Homlokát megvágta, a sérülést később ellátták.

Természetesen letartóztatták az indulatos Tysont, de a lesifotóst is beinvitálták a rendőrségre. A bokszoló ügyvédje szerint a paparazzo túlságosan is rámenős volt, a feleségét és tíz hónapos kislányát féltve őrző Iron Mike pedig nem szereti az ilyet. A lényeg, önvédelem történt.

A baj csak az, hogy egyes szemtanúk a fotós, mások meg a 43 esztendős korábbi sportoló verzióját erősítették meg. A kihallgatás és a reptéri fogdában eltöltött idő alatt Tyson együttműködő volt és végig nyugodt maradt. Nem sokkal később egyébként elengedték a fenegyereket.

A bunyós igazi „jómadár”, korábban többek között nemi erőszak, kábítószer-birtoklás, valamint ittas vezetés miatt gyűlt meg a baja a rend őreivel.  

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu