KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MATT_KENSETH"
Összetörte magát a bajnok az időmérőn 2009. május 9. 13:39 Nem sikerült valami fényesen Jimmie Johnsonnak az időmérő edzés A Nascar –srorozat Darlingtoni állomásán, a Southern 500-on. Az előző három szezon bajnoka hibázott, és a falnak csapódott. A Chevrolet pilótája így csak a negyvenkettedik helyről vághat neki a futamnak magyar idő szerint hétfőn hajnalban. A kvalifikációt egyébként Matt Kenseth nyerte meg Jeff Gordon előtt.
 
Vajon ki győzi le Matt Kensethet? 2009. február 23. 09:30 Nem mindennapi tettet vitt véghez Matt Kenseth! A Ford versenyzője a szezonnyitó után az Auto Club 500-at is megnyerte. A 2003-ban a NASCAR Sprint Kupát nyert pilóta Jeff Gordon és Kyle Busch haladt át a célvonalon. A legutóbbi három szezon bajnoka Jimmie Johnson a kilencedik helyez zárta a versenyt.
 
Kenseth ünnepelhetett a NASCAR-rajton 2009. február 16. 08:27 TEKINTSE MEG AZ IZGALMAS IDÉNYNYITÓ FUTAM ÖSSZEFOGLALÓJÁT! Matt Kenseth győzelmével kezdődött meg a tengerentúli NASCAR-sorozat 2009-es szezonja. Az autóversenyző az ötszáz körös, esőáztatta daytonai viadalon diadalmaskodott.
 
Kenseth kirúgta csapatfőnökét 2008. december 19. 17:30 Új csapatfőnöke lesz Matt Kensethnek, a NASCAR Hajsza a Sprint-kupáért sorozat korábbi bajnokának a következő idényben. A klasszis pilóta csapatában azért van szükség a változtatásra, mert a 2008-as évben egyetlen versenyt sem nyert.
 
Matt Kenseth szerződést hosszabbított 2008. november 22. 15:34 Matt Kenseth hosszú távú szerződést kötött jelenlegi istállójával, a Roush Fenway Racinggel, így a NASCAR Hajsza a Spint Kupáért elnevezésű sorozatában a jövőben is ő vezeti majd a 17-es számú versenyautót. A pilóta az elkövetkezendő években javítana a 2008-as, igencsak gyengén sikerült évén.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu