KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARK_HUGHES"
Újabb edzőváltás a Premier League-ben! 2012. november 23. 13:37 A QPR azonnali hatállyal menesztette Mark Hughes-t, aki tíz hónapot élt meg a menedzseri székben. A klubnál több válságértekezletet is tartottak a napokban, végül a szakítás mellett döntöttek egy nappal a Manchester United elleni vendégjáték előtt. A fogadóirodák biztosak benne, hogy Harry Redknapp lesz az utód.
 
Új edzőjük van Buzsákyéknak 2012. január 10. 15:43 Mark Hughest hivatalosan kinevezték a Buzsáky Ákost is foglalkoztató Queens Park Rangers menedzserének. A szakember két év fél évre írt alá a Loftus Roadon, ahonnan a gyenge eredmények miatt kellett távoznia Neil Warnocknak. „Rövid és hosszú távon is készen állok a kihívásra. Az első feladatunk az, hogy megőrizzük Premier League-es tagságunkat, de a jövőre nézve ennél komolyabb céljaink vannak” – hangzik Hughes „székfoglalója”. A tréner először vasárnap, a Newcastle elleni bajnokin ülhet le a kispadra.
 
Önjelölt edző a Chelsea kispadjára 2011. október 7. 18:40 Mark Hughes ismét munkát vállalna, és el tudná képzelni magát a Chelsea kispadján, amelynek egykoron játékosa is volt.
 
Távozott Gera Zoltánék edzője 2011. június 2. 18:53 Mark Hughes nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését a Fulhammel, és azonnali hatállyal távozik a csapatból – adta hírül a brit média csütörtök este. A menedzser várhatóan az Aston Villa kispadjára ül le. Gera Zoltán mégis marad a londoni együttesnél?
 
Már nem Houllier az Aston Villa trénere 2011. június 2. 09:00 Mindössze kilenc hónapnyi tartózkodás után távozott az Aston Villa menedzseri székéből a Liverpool korábbi sikeredzője, Gerard Houllier szerdán este. A Sky Sports szerint utódja a Gera Zoltán Fulhamjét irányító Mark Hughes lehet.
 
Ha Hughes-on múlna, Gera menne nyáron 2011. március 25. 20:15 Sejtettük, hogy ez lesz, így nem is kelthet meglepetést a magyar szurkolókban az egyik brit napilap híre …Mark Hughes menedzser idén nyáron hat játékost engedne a Fulham kötelékéből, a jelenleg kölcsönben szereplő négy labdarúgó mellett John Pantsil és ami számunkra sokkal fontosabb, Gera Zoltán kereshet új csapatot magának.
 
Geráék menedzserét akarja a Bayern?! 2011. március 17. 14:22 Meglepő utóddal állt elő a tekintélyes The Telegraph, amely szerint Mark Hughes, a Fulham menedzsere lehet a szezon végén mindenképp távozó Louis van Gaal utódja a Bayern Münchennél.
 
Bunkó volt elődjével a Man. City edzője 2011. február 28. 15:07 VIDEÓ! "Lehet, hogy bennem van a hiba, de régimódi ember vagyok – nyilatkozta a Fulham jelenlegi, a Manchester City korábbi menedzsere. Mark Hughes nehezményezte, hogy a City elleni, 1-1-re végződött bajnoki lefújása után Roberto Mancini rá sem nézett, úgy fogott vele kezet. "Ha valaki a kezét adja, azt megtisztelem azzal, hogy ránézek. Én is ezt tettem, amikor 4-1-re megvertek minket Londonban." Az olasz szakember értetlenül áll az eset előtt, mert nem akarta megbántani kollégáját és szerinte a walesinek inkább örülnie kellene az egy pontnak.
 
"A Manchester City bajnokesélyes!" 2010. november 22. 13:38 Mark Hughes szerint egy bajnokesélyes Manchester Citytől kapott ki csapata vasárnap délután, a Premier League 14. fordulójában. A Fulham menedzser egykori csapatát dicsérte a 4-1-es vereséget követően.
 
Korábbi City-edző veszi át a Fulhamet 2010. július 29. 23:54 A Fulham hivatalos honlapján jelentette be, hogy azonnali hatállyal Mark Hughes veszi át a csapat irányítását. Alberto Malesani és Roberto Donadoni elől szerezte meg a kispadot a walesi.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu