"A Manchester City bajnokesélyes!"

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 22. 13:38
Mark Hughes szerint egy bajnokesélyes Manchester Citytől kapott ki csapata vasárnap délután, a Premier League 14. fordulójában. A Fulham menedzser egykori csapatát dicsérte a 4-1-es vereséget követően.


Két 0-0 után végre győzelem a bajnokságban - sóhajthattak fel a Man. City szimpatizánsai, s valóban, a gyárvárosi csapat elsöprő teljesítménnyel tanította móresre londoni riválisát. A káprázatos produkciót Hughes is csak megsüvegelni tudta, mi több, már a jövőt is előrevetítette.

"Amennyiben a szezonban állandósítani tudják azt a felfogást, amiben ellenünk játszottak, nem látom okát annak, hogy ne nevezzük bajnokesélyesnek a Manchester Cityt - bókolt korábbi csapatának Hughes maestro. - Káprázatosak voltak."

Hughes-t tavaly decemberben rúgták ki a Citytől, akkor Roberto Mancini váltotta. A munka gyümölcs beérni látszik, de az olasz ettől függetlenül nem állotta meg, hogy beszóljon a médiának.

"A múlt héten, amikor hat pontra voltunk a listavezetőtől, én voltam a leghülyébb menedzser, most, hogy már csak háromra, én vagyok a legjobb. Szerintem nem az a fontos, hol állsz, hanem az, hogy tedd a dolgod ugyanúgy, ahogy eddig. És mint azt a jelenlegi helyzet mutatja, nem dolgozunk rosszul."

A City 4-1-es sikerével visszatért a negyedik helyre a PL-ben, s mindössze hárompontnyi távolságra került a listavezető Chelsea-vel szemben. A Cityben Carlos Tévez duplázott, Yaya Touré és Pablo Zabaleta is eredményes volt, a hazaiak becsületét a második félidőre becserélt, de az alatt az egész csapatnál többet tett Gera Zoltán mentette meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gera gólja sem volt elég a City ellen
VIDEÓ! Az első félidőben nyújtott magabiztos játékának köszönhetően könnyed győzelmet aratott a Premier League 14. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Manchester City a Fulham együttese ellen. A Gera Zoltánnal a kispadon kezdő...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu