Távozott Gera Zoltánék edzője

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 2. 18:53
Mark Hughes nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését a Fulhammel, és azonnali hatállyal távozik a csapatból – adta hírül a brit média csütörtök este. A menedzser várhatóan az Aston Villa kispadjára ül le. Gera Zoltán mégis marad a londoni együttesnél?


A 2010 nyarán kinevezett Mark Hughes szerződése egy évre szólt a Craven Cottage-on, és mivel nem állt szándékában hosszabbítani, csütörtök este megváltak tőle. 

A walesi mester sokáig aligha lesz munka nélkül, hiszen úgy hírlik, rövidesen aláír az egészségügyi gondokkal küzdő Gérard Houllier helyére az Aston Villához.

Hughes távozásának Gera Zoltán lehet a legnagyobb nyertese, aki komolyan fontolgatta, hogy a kevés játéklehetőség miatt új klub után néz.

A Roy Hodgsonnál még alapember, az együttest Európa-ligáig vezető támadónak több kérője is akad, de az edzőcserével vélhetően még egyszer átgondolja, hol folytassa pályafutását.

A Fulham ráadásul az El-ben indulhat az ősszel, köszönhetően a fair play-tabellán elfoglalt előkelő helyezésének, amelyet Gera utolsó fordulóbeli kiállítása sem rontott le.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu