KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LIECHTENSTEINI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Ötöt lőtt Albert emlékére a válogatott 2011. november 11. 19:55 VIDEÓ! Az első és utolsó 20 percet igazán megnyomva a Liechtenstein elleni 5-0-val búcsúzott el a 2011-es évre a közönségtől a magyar labdarúgó-válogatott, egyben méltó emléket állított múlt héten elhunyt Albert Flóriánnak. Priskin Tamás gyors duplája után igazi gólgálára készültünk, de ez egy visszafogottabb 50 perces szakasz után csak a hajrára jött össze Dzsudzsák Balázs, Koman Vladimir és Feczesin Róbert találatával.Folytatás kedden Poznanban!
 
Teltház várható Liechtenstein ellen 2011. november 8. 19:25 Rohamosan fogynak a jegyek a pénteki Magyarország-Liechtenstein barátságos mérkőzésre. A Magyar Labdarúgó-szövetség az IBUSZ-tól kapott tájékoztatás alapján azt közölte, a jegyárusítás hétfő reggeli megkezdése óta eltelt két napban több mint 18 600 belépőt foglaltak le a mérkőzésre.
 
Emlékhelyek a Puskás-stadionban 2011. november 8. 16:17 Emlékhelyet alakítanak ki a Puskás-stadion négy jól látható és megközelíthető pontján, s a szurkolók ezeknél helyezhetik el gyertyáikat a pénteki, Magyarország–Liechtenstein barátságos labdarúgó-mérkőzésen, amelyet a hazai szövetség elnöksége az október 30-án elhunyt Albert Flórián emlékének szentel.
 
Albertért játszik a magyar válogatott 2011. november 7. 15:11 A magyar labdarúgó-válogatott méltóképpen szeretne búcsúzni Albert Flóriántól, a Ferencváros október 30-án éjjel elhunyt aranylabdás játékosától, az ő emlékére rendezik meg pénteken a Puskás Ferenc Stadionban a Liechtenstein elleni barátságos mérkőzést.
 
Albert-emlékmeccs: ingyenes, de jeggyel! 2011. november 4. 17:33 Bár ingyenes lesz a belépés a magyar labdarúgó-válogatottnak a Puskás Ferenc Stadionban jövő pénteken sorra kerülő, Liechtenstein elleni barátságos mérkőzésére, a hazai sportági szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a szurkolóknak jegyet kell váltaniuk.
 
Albert-emlékmeccs Liechtenstein ellen 2011. november 3. 21:15 A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége mai ülésén arról határozott, hogy a következő, Liechtenstein elleni válogatott mérkőzésünket a Puskás Ferenc Stadionban rendezik. Az Albert Flórián-emlékmérkőzést ingyen tekinthetik meg a szurkolók.
 
Féltucat spanyol gól és Eb-kvalifikáció 2011. szeptember 6. 23:55 VIDEÓ! Hat gólt lőttek a vb-címvédő spanyolok a világ egyik legszerényebb képességű nemzeti tizenegyének, Liechtensteinnek kedd este Logronóban, így hat meccs után kiharcolták a kijutást a jövő évi, lengyel-ukrán rendezésű Európa-bajnokságra. Negredo duplájával nyitott, Villa duplájával zárt a 2010-es világbajnok, a kettő között Xavi és Ramos is eljutott a hálóig. Félgőzzel is elérte célját az armada.
 
Xavi: Nehéz lesz Liechtenstein ellen 2010. szeptember 2. 18:08 A friss világbajnok Spanyolország a FIFA-világranglista 141. helyén álló Liechtenstein otthonában kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtezőkön. Xavi Hernández, az ibériaiak kulcsfigurája maximális tisztelettel készül a miniállam elleni minden valószínűség szerint nagyarányú győzelemmel záruló nyitányra.
 
Labdarúgás, vb-selejtezők: az azeriek nem bírtak Liechtensteinnel 2008. szeptember 10. 20:24 Az azeri labdarúgó-válogatott hazai pályán csak gólnélküli döntetlenre volt képes a liechtensteini együttessel a 2010-es dél-afrikai világbajnokság európai selejtezőjének 4. csoportjában.
 
A német válogatott remekelt Vaduzban 2008. szeptember 6. 22:39 A német labdarúgó-válogatott magabiztos győzelemmel rajtolt a világbajnoki selejtezők negyedik csoportjában. Joachim Löw együttese Liechtenstein gárdáját verte meg Vaduzban 6-0-ra. A hazaiak az első félidőben még helyt álltak, szünet után azonban ötször is bevették a németek Peter Jehle hálóját.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu