Xavi: Nehéz lesz Liechtenstein ellen

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 2. 18:08
A friss világbajnok Spanyolország a FIFA-világranglista 141. helyén álló Liechtenstein otthonában kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtezőkön. Xavi Hernández, az ibériaiak kulcsfigurája maximális tisztelettel készül a miniállam elleni minden valószínűség szerint nagyarányú győzelemmel záruló nyitányra.


„Nehéz dolgunk lesz Liechtenstein ellen, mivel manapság a futballban kiegyenlítődtek a viszonyok – olvasható az irányító felettébb profi nyilatkozata az AS-en. – Tudjuk, hogy elméletben egy gyengébb csapat és mi vagyunk az esélyesek, de ettől függetlenül nem lesz egy sétagalopp a találkozó."

„Spanyolország mindig, minden ellenfelét tisztelte és igyekszünk magunkból a legjobbat kihozni" – tette hozzá a Barcelona középpályása.

A fogadóirodák Liechtenstein győzelmére 40-50-szeres szorzóval fizetnek, a döntetlen 15-szörös pénzt érne, az Eb-címvédő sikere ugyanakkor szinte a nullával egyenlő 1.01-es megtérülést ígér.

Xavit az idei teljesítménye alapján ismét esélyesnek tartják az Aranylabda elnyerésére, de szerinte egyetlen nyertese lehet a díjnak: Én egyértelműen Messinek adnám a trófeát, a többiek mind mögötte kullognak!" 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu