KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LAZAR_BENCE"
Válogatott: Lázár Bence Szabicsék helyén 2011. augusztus 6. 07:15 Egervári Sándor szövetségi kapitány kényszerű változtatást eszközölt az Izland elleni felkészülési mérkőzés előtt a magyar labdarúgó-válogatott keretében. Németh Krisztián és Szabics Imre hiányában Lázár Bence pályafutása során először került be a keretbe.
 
Új csatár a nemzeti csapatban 2011. augusztus 5. 16:40 Csak egy támadónak, a 20 éves Lázár Bencének postázott behívót Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, azután, hogy Németh Krisztián és Szabics Imre is kidőlt a sorból - derül ki a szövetség honlapjának közleményéből. A mieink az Izland elleni, augusztus 10-i barátságos mérkőzésre készülnek.
 
Az Újpestben marad a legnagyobb tehetség 2011. június 21. 10:38 Úgy érzi, az elmúlt fél évben megérett, kiforrott játékos lett. A honi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság egyik üde színfoltja volt, aki majd' minden meccsén góllal örvendeztette meg a szurkolókat. Szinte biztos, hogy Lázár Bence az Újpestben marad. És a Barcelonának szurkol.
 
Újpesti játékosok zöld-fehér mezben? 2009. március 13. 16:46 Két fiatal újpesti labdarúgó is a Celtic együttesénél vendégeskedik majd egy héten keresztül - adta hírül a lila-fehér klub hivatalos honlapja. Lázár Bence és Popovics Bertold utazása egybefügghet a két klub közötti szorosabb együttműködéssel, amelyről folyamatosan tárgyalnak a felek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu