Újpesti játékosok zöld-fehér mezben?

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 13. 16:46
Két fiatal újpesti labdarúgó is a Celtic együttesénél vendégeskedik majd egy héten keresztül - adta hírül a lila-fehér klub hivatalos honlapja. Lázár Bence és Popovics Bertold utazása egybefügghet a két klub közötti szorosabb együttműködéssel, amelyről folyamatosan tárgyalnak a felek.


Az ujpestfc.hu-n Sallói István sportigazgató a következő szavakkal kommentálta az esetet:

 

"Mint többször elmondtuk, számunkra kiemelten fontos az a munka, amelyet már ősszel elkezdtünk nemzetközi szinten. Az Újpestet ezeken a tárgyalásokon képviselő ügyvezető, Joe Böröcz többször találkozott már a Celtic vezetőivel, és ennek eredményeként utazik a két fiatal ismerkedésre, valamint a Celtic képviselői is ellátogatnak Magyarországra, mégpedig a Debrecen elleni bajnokira, hogy személyesen is szerezzenek tapasztalatot klubunk működéséről. Joe Böröcz munkájának hatékonyságát dicséri, hogy újabb nagycsapattal kerültünk szoros kapcsolatba, amely számunkra igen gyümölcsöző lehet. Ez a fajta kapcsolatépítés az Újpest jövője szempontjából roppant fontos lehet."

 

Ha összejön a szerződéskötés, akkor a skótok kedvenc zöld-fehér csapata lehet a harmadik szigetországi egyesület - a Wolverhampton és a West Ham United után - amellyel együttműködhet az Újpest.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu