Az Újpestben marad a legnagyobb tehetség

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 21. 10:38
Úgy érzi, az elmúlt fél évben megérett, kiforrott játékos lett. A honi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság egyik üde színfoltja volt, aki majd' minden meccsén góllal örvendeztette meg a szurkolókat. Szinte biztos, hogy Lázár Bence az Újpestben marad. És a Barcelonának szurkol.


Egervári Sándor azt mondja vele kapcsolatban, hogy már a nagyválogatott ajtaján kopogtat. Tény, az egyik legjobb korosztályos válogatott, az egyik legnagyobb ígéret, az év legjobb U21-es focistája.

"99,9 százalék, hogy hosszabbítok az Újpesttel - kezdte a még mindig csak 20 esztendős, Lajosmizséről Újpestre került középcsatár a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. - Úgy érzem, jól sikerült ez a félév, most lettem kész játékos. Egy átalakított Újpest lépett pályára a tavasszal, sok ügyes srác játszott, akik megértek az NB I-re. Az én személyiségem is megért az élvonalra, nyugodtabb vagyok, nagyobb az önbizalmam is, többet vállalok. Jó ebben az Újpestben játszani. Ráadásul komoly céljaink vannak, bárkire veszélyesek lehetünk. Úgy érzem, most Újpesten kell játszanom."

A támadó örül az erősítéseknek, Kabát Péternek és Fehér Csabának, szerinte vezéregyéniségekkel egészült ki az együttes. Lázár Bencének álmai is vannak.

"Persze, álmaim nekem is vannak, például a Barcelona. De a realitások talaján kell maradni. Spanyolország, Olaszország lenne a cél, Hollandia, esetleg Németország. Anglia ugyanakkor nem az én világom."

Na és ott van a válogatott is: "Örülök, hogy ilyen fiatalon felmerült a nevem, nagyon szeretnék válogatott lenni, ezért kell küzdenem!" 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu