Új csatár a nemzeti csapatban

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 5. 16:40
Csak egy támadónak, a 20 éves Lázár Bencének postázott behívót Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, azután, hogy Németh Krisztián és Szabics Imre is kidőlt a sorból - derül ki a szövetség honlapjának közleményéből. A mieink az Izland elleni, augusztus 10-i barátságos mérkőzésre készülnek.


Németh térdén artroszkópos műtétet végeztek el a napokban, míg Szabics a bokáját fájlalja, és az orvosok egy hét teljes pihenőt írtak elő számára, mielőtt döntenek arról, szükséges-e megoperálni a sérült testrészt.

Egervári Sándor a két támadó kiválását követően konzultált Róth Antallal, az U21-es válogatott szövetségi edzőjével, majd úgy döntött, hogy az újpesti Lázár Bencére adja voksát.

Lázár úgy készült, hogy szerdán az U21-es válogatott walesi felkészülési mérkőzésén lép pályára, de a szövetségi kapitány döntése után vasárnap az "A" válogatottnál kell jelentkeznie. A 20 éves futballista első ízben tagja a felnőtt keretnek, eddig kizárólag korosztályos csapatoknál volt válogatott.

JEGYEK A MAGYAR-SVÉDRE
A Magyar Labdarúgó Szövetség megkezdte Magyarország-Svédország Európa-bajnoki selejtezőre szóló jegyek értékesítését. A találkozó szeptember 2-án, 19.45 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban.

A válogatott számára kulcsfontosságú Eb-selejtezőre a jegyek hat árkategóriában érhetők el: elhelyezkedéstől függően 3000, 6000, 8000, 12 000, 16 000 és 25 000 forintos áron lehet megvásárolni azokat. A belépőket az IBUSZ irodáiban, illetve interneten, a www.ibusz.hu oldalon lehet beszerezni. Fontos, hogy - a visszaélések elkerülése érdekében - egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

Ezúttal is kialakítanak egy kedvezményes, 1500 forintos jeggyel látogatható gyerekszektort (ez a "B" bal szektor lesz, itt a férőhelyek száma 535 fő). A Puskás-stadion "F" bal szektora lesz a családi szektor. Korlátozott számban lehetőség nyílik családi jegyek megvásárlására, az alábbiak szerint: A család férfi tagjának jegyára 9000 forint. A feleség ingyen kap jegyet, míg a 14. életévüket be nem töltött gyerekek egyenként 3000 forintért juthatnak hozzá a belépőhöz. A VII. jobb szektor lesz a business szektor.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu