KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOVACS_JENO"
Ez a magyar póker örömünnepe volt 2009. március 12. 21:54 Elégedettségéről adott hangot a napokban zárult második kiemelkedő magyar földön rendezett nemzetközi pókertornáról, az Unibet Openről Kovács Jenő versenyigazgató. A SportHirado.hu-nak adott interjújában elmondta, mint mindig, most is akadtak kisebb problémák, a játék színvonalára azonban aligha lehetett panasz. Meglepte a honi játékosok erőn felüli szereplése, véleménye szerint a párbajban Tóth Csaba kicsit eltaktikázta magát. Hozzátette, egyelőre még nem kezdődtek el a tárgyalások a legfontosabb bajnokság, az EPT (Európai Pókersorozat) budapesti állomásával kapcsolatban.
 
A 108 milliót érő magyar bajnokság 2008. november 20. 14:10 A főversenyen akár 108 millió forint is lehet a nyereményalap a december 3-7. között a Tropicana- és a Las Vegas Casinóban közösen megrendezendő Budapest Poker Openen (BPO), hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón. Kovács Jenő versenyigazgató elmondta, az október végi EPT (Európai Pókersorozat) Budapest inkább a külföldieket a BPO viszont kifejezetten a honi játékosokat célozza meg. A jelenlevő három magyar profi, Kaló Dénes, Markovits Ádám és Turmezey Péter karrierjük kezdetéről és terveiről beszélt. A vendégek közül Majka saját játékát kritizálta, Szorcsik Viktória pedig nem bírja az éjszakázást.
 
Kaló Dénes véget vetne pechsorozatának 2008. október 28. 14:07 A magyar nagyszülővel rendelkező Vicky Coren a női nem szeszélyeiről osztott meg titkokat, Kaló Dénes és Kwaysser Valdemár Ákos rossz sorozatának megtöréséről beszélt, míg a főszervezők a nem várt sikerről számoltak be. A Las Vegas Casinóban bemutatták a PokerStars EPT Budapest Poker Open éljátékosait, hangsúlyozták, minden hely elkelt, több mint félmilliárd forint forog kockán az eddigi legnagyobb magyar földön rendezett pókertornán.
 
A fővárosba érkezik a pókervilág krémje 2008. október 26. 14:23 Október 28 és november 1-je között Budapestre, a Las Vegas Casinóba költözik az öreg kontinens első számú bajnoksága, az EPT (Európai Pókersorozat). A magyar földön soha nem látott színvonalú és jelentőségű viadalról Kovács Jenő versenyigazgatót kérdeztük, aki elmondta, többéves folyamat, egyezkedés, kaszinóbővítés végére került pont, Közép-Kelet Európa újabb államában veti meg lábát a rangos sorozat.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu