KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOVÁCS ÁGNES"
Olimpiai bajnokunk híresség lett 2013. november 4. 11:49 A 2000-ben olimpiai bajnok mellúszó Kovács Ágnest beválasztották a vizes sportágak legnagyobbjait tömörítő Hírességek Csarnokának (ISHOF) tagjai közé.
 
"Nincs igazi favorit az úszócsapatban" 2012. július 23. 23:17 A múlt „ötkarikás” hősei legalább 13 érmet, köztük legkevesebb 4 aranyat „néznek ki” a magyar olimpiai csapatból - derült ki a Telekom hétfői sajtókonferenciáján, ahol három korábbi olimpiai bajnokunk, és az olimpiai ezüstérmes, miniszterelnöki tanácsadó Balogh Gábor is díszvendég volt. Kovács Ágnes szerint londoni úszóink között nincs olyan, akit egyértelmű favoritnak nevezhetnénk.
 
Kovács Ági visszatér az úszósportba 2012. május 2. 18:57 Kovács Ágnes, a magyar úszósport eddigi utolsó olimpiai bajnoka májustól a hazai szövetség (MÚSZ) marketing- és kommunikációs vezetőjeként dolgozik.
 
Formula-1-es szabályok az úszóknál? 2009. augusztus 5. 08:59 Ha valakinek érdemes meghallgatni a véleményét Hosszú Katinka római szerepléséről, az Kovács Ágnes. Ő volt ugyanis ezidáig az utolsó női világbajnokunk, 2001-ben Fukuokában szerzett aranyat. Sydney olimpiai bajnok mellúszója szerint sokat számít az amerikai mentalitás, amely Katkára is átragadt a közelmúltban, és aminek köszönhetően a világ élvonalába került. A még most is ideális versenyzőkorban lévő Kovács a SportHirado.hu-nak azt is elmondta, miért kezd az úszás a Formula-1-hez hasonlítani. Korábbi klasszisunkkal egyébként tavalyi visszavonulása után mostanában a Testnevelési Egyetemen találkozhatunk, ahol kommunikációs referensként dolgozik.
 
Szavazás: Kovács Emese a legszexisebb! 2008. október 3. 22:38 „Ön szerint ki a legszexisebb úszónő?” – tettük fel a kérdést szeptember 22-én, hétfőn. Megkaptuk a választ, a SportHirado.hu olvasói egyértelműen állást foglaltak. Összesítettük a szavazatokat, melyeknek 38 százalékát a magyar úszósport egyik legnagyobb reménysége, a közelmúltban a Jövő SC-ből a Kőbánya SC-be szerződő Kovács Emese kapta.
 
Istennők a medencéből, vadak és vizesek 2008. szeptember 22. 14:00 Hogy melyik a legszebb sport? A kétszáz női mell. Naná, rajongunk a csinos úszónőkért. Szájtátva csapjuk össze a tenyerünket fantasztikus teljesítményük láttán, de igazán csak akkor esik le az állunk, amikor kikászálódnak a medencéből, és megcsodálhatjuk pompás alakjukat. A pekingi olimpián is a gömbölyded formák uralkodtak a Vizes Kockában. Ez is szép, az is szép, de ki a legszebb közülük? Lássuk csak! A teniszezőnők után górcső alatt az úszónők.
 
Úszósikereink Hajóstól Cseh Lászlóig 2008. augusztus 7. 19:40 Huszonhárom olimpiai aranyéremmel a második legeredményesebb magyar sportág az úszás. Ezzel a teljesítménnyel ráadásul az Egyesült Államok, Németország és Ausztrália mögött a negyedik helyen állnak a sportági örökranglistán. Áttekintettük úszósikereinket Athéntől Athénig, Hajós Alfréd aranyérmeitől egészen Cseh László bronzáig.
 
Mégis Kovács az Európa-csúcstartó? 2008. július 30. 19:09 Elképzelhető, hogy nem hitelesítik Mirna Jukic 200 m női mellen elért szombati Európa-csúcsát, mert a schwechati uszoda medencéje négy centiméterrel rövidebb a szabványnál. Az eredményt még múlthét szombaton érte el az osztrák kiválóság, azonban lehet mégis Kovács Ágnes rekordja marad érvényben.
 
Úszás: megdőlt Kovács Ágnes Európa-csúcsa 200 mellen 2008. július 26. 17:39 Mirna Jukic tizenhárom századmásodperccel megjavította Kovács Ágnes Európa-csúcsát 200 m női mellen az osztrák úszóbajnokságon. A 22 éves versenyző 2:23.90 perc alatt ért célba.
 
Úszásról golfra vált Kovács Ágnes 2008. július 12. 15:00 „Ági búcsútempói.” „Boldog születésnapot!” „Már most hiányzol, Ági!” Ezeket a feliratokat olvashatták a Komjádi uszodába kilátogató szurkolók eredmények helyett a mátrixtáblán, a 110. úszó országos bajnokság fénypontjához, Kovács Ágnes búcsúztatásához érve a szombati zárónap programjában. Időeredményét elvileg nem mérték, gyakorlatilag mégis elindult a stopper, mint utóbb kiderült a vetélytársak nélkül teljesített 50 méteres mellúszásával megnyerhette volna az ob-t. De nem nyerte, mert nem indult el. Egy olimpiai, két világbajnoki, valamint hét Európa-bajnoki címet viszont a magáénak tudhat. Ott lesz az olimpián, szurkolóként. Újabban golfozik, az üzleti szektor pedig tárt karokkal várja.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu