KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOBENHAVN_FC"
 
Minden a Chelsea mellett szól a BL-ben 2011. március 15. 18:59 Elvben ez a legegyértelműbb párharc. A Chelsea február 22-én Dániában győzte le 2-0-ra a Köbenhavn együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első összecsapásán, így a szerdai, londoni visszavágó formalitásnak tűnik. A találkozó hőse a duplázó Nicolas Anelka volt - a Chelsea másfél lábbal már a legjobb nyolc között van.
 
BL-csapatból igazoltak Szalaiék 2011. március 2. 16:36 A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében érdekelt Köbenhavn hátvédje, Zdenek Pospech a Mainzban folytatja a nyártól, jelentette be a Szalai Ádámot is foglalkoztató klub.
 
Anelka összetörte a dán álmokat 2011. február 22. 22:38 A Chelsea Nicolas Anelka duplájával 2-0-ra nyert Koppenhágában, ezzel lényegében már az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutást a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A dánok a csoportkörben szárnyaltak, akkori teljesítményüknek most a közelébe sem értek. Drogba megint csak csere volt.
 
Nem nyer a Chelsea Koppenhágában – blog 2011. február 22. 18:05 Bloggerünk, TuTibi újabb javaslattal állt elő: tegyétek csak meg, hogy a Köbenhavn legalább egy ikszet megcsíp a Chelsea ellen a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felvonásán! A szorzó ígéretes, és valami azt súgja: a Kékek nincsenek olyan állapotban, hogy előnyt csikarjanak ki a félelmetes Parkenben.
 
Dán merénylet készül a Chelsea ellen 2011. február 21. 19:21 Ezer sebből vérzik a Chelsea, és ha nem jut tovább a Köbenhavn ellen (és nyeri meg a Bajnokok Ligáját), Carlo Ancelottinak vélhetően kiadják az útját. Az olasz mester és tanítványai a nyolcaddöntőben sem dőlhetnek hátra, bármit is sulykoljon a nemzetközi sajtó. Bizony, rengeteg minden szól a meglepetés mellett.
 
Bréking: kapusa nélkül a BL-ben a Barca 2010. október 20. 13:05 Belázasodott Victor Valdés, az FC Barcelona első számú kapusa, ezért kihagyja a szerda esti, Köbenhavn elleni hazai összecsapást a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában - értesültek spanyol források. A 34 éves Pinto véd helyette.
 
BL: dán diót törne fel a Barcelona 2010. október 19. 18:04 Hetedik alkalommal méri össze erejét a Barcelona nemzetközi kupamérkőzésen dán ellenféllel szemben, a mérleg meggyőző: öt győzelem és mindössze egy döntetlen.Most sem a koppenhágaiak az esélyesek, még akkor sem, ha ők vezetik a D-csoportot. Az északiak feladatát nehezíti, hogy a találkozóra a Nou Campban kerül sor.
 
Csatárászt igazolna a Loki El-ellenfele 2010. október 5. 15:07 Komolyan felkeltette a Sampdoria érdeklődését az európai topfutballba az ősszel berobbant Dame N’Doye, az FC Köbenhavn csatára.
 
BL-gólok videón: válassz egyet! 2009. augusztus 19. 12:48 Fantasztikus gólokat láthattunk a labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportkörébe jutásért zajló rájátszás keddi játéknapján. Az angol Arsenal, a német Stuttgart és a görög Olympiakosz is együttese fél lábbal a főtáblán, de az olasz Fiorentina és a dán Köbenhavn is bizakodhat a jövő heti visszavágó előtt. Nézd meg a gólvideókat és szavazz! Melyik volt a legszebb?
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu