KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOBANYA_SC"
Cseh is ott lesz a rövidpályás Eb-n 2008. október 8. 18:26 Cseh László is részt vesz december 11. és 14. között a rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, Rijekában – árulta el Turi György, a pekingi olimpián három Európa-csúccsal három ezüstérmet szerző klasszis edzője. Az egyelőre bizonytalan, mely versenyszám(ok)ban méreti meg magát Cseh, ahogyan a felkészülés kezdetének időpontja is ismeretlen még.
 
Kovács Emese: Visszatérek az elitbe! 2008. szeptember 23. 18:40 Kovács Emese ezekben a napokban leginkább könyveit és a jegyzetfüzeteit bújja, magántanulóként néhány vizsgával egyelőre még adós: kémiából, fizikából, matematikából és irodalomból is számot kell adnia tudásáról. A tavalyi eindhoveni Európa-bajnokságon ezüstérmes pillangóúszó egyébként a római világbajnokságon feledtetné a pekingi fiaskót (200 pillangó, 2:12.73 perc, 27. hely). A Jövő SC-ből a Kőbánya SC-be szerződő kiválóság a 200 mellnek és a 400 vegyesnek is több időt, energiát szentel majd, mint korábban.
 
Kovács Emese a Turi-csapatban folytatja 2008. szeptember 12. 10:19 Elhagyja klubját, a Jövő SC-t valamint edzőjét, Fehérvári Balázst a rövid pályás és nagymedencés Európa-bajnokáson már egyaránt ezüstérmet szerző fiatal úszó, Kovács Emese, aki a jövőben Kőbányán a Turi György vezette csapattal készül majd a soros megmérettetésre.
 
Takács hatéves csúcsot döntött meg 2008. július 12. 12:26 Takács Krisztián 2002 óta érvényben lévő országos csúcsot döntött meg 50 méter háton az úszó országos bajnokság szombati zárónapján a Komjádi-uszodában Cseh Lászlót megelőzve. A klasszis vegyesúszó hetedik aranyát is begyűjtötte, újfent rekordidővel, méghozzá a Kőbánya SC 4 x 100 méteres férfi vegyesváltójának tagjaként. A Jövő SC női váltója ugyancsak brillírozott, 4:10,97-es csúccsal ért célba. Összesen 13 döntőre került sor az utolsó versenynapon.
  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu