KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KATHY_LIEBERT"
A 67 éves Witmer győzött a profik előtt 2008. október 18. 21:38 A veterán amatőr, Glen Witmer nyerte az Póker Világsorozat (WPT) hetedik szezonjának ötödik állomását, az Észak-amerikai Pókerbajnokságot, a 10,000 dolláros NL Hold'em viadalt. A Niagara-vízesés szomszédságában hazai pályán az első helyről kezdte a finálét a kanadai és a három fősre szűkülő mezőnyben is helytállt a legjobb női játékosnak tartott Kathy Liebert és a korábban WPT-tornát nyerő Gavin Smith ellen, így 1,09 millió dollárral térhetett haza.
 
Egy amerikai öt kanadai ellen a döntőben 2008. október 16. 14:17 A kanadai amatőr, Glen Witmer vezetésével kialakult a hatfős döntő asztal a Póker Világsorozat (WPT) hetedik szezonjának ötödik állomásán az Észak-amerikai Pókerbajnokságon. A Niagara-vízesés szomszédságában rendezett viadalon a harmadik forduló után még történelmi duplázásra készülő Vivek Rajkumar hamar kiesett és a 14. helyen végzett.
 
Történelmi duplára készül az indiai hős 2008. október 15. 17:27 Vivek Rajkumar áll az élen a harmadik fordulót követően a Póker Világsorozat (WPT) keretei között zajló Észak-amerikai Pókerbajnokságon. Az indiai játékos minimális előnnyel vezet akkor, amikor már csak 27-en vannak versenyben a 454 induló közül. Az első öt között igazi tengerentúli sztárok, Gavin Smith, Kathy Liebert és Erik Seidel állnak.
 
Nenad Medics győzött, Tóth Richárd a 67. 2008. június 2. 14:07 A kanadai Nenad Medics sikerével ért véget 10000 dolláros Pot Limit Hold’em világbajnokság, az idei WSOP (World Series of Poker) első tornája a Las Vegas-i Rio All Suite Hotel & Kaszinóban. A győztes több mint 850 ezer dollárral gazdagodott, miután a döntőasztalon 24 leosztás után bizonyult jobbnak az amerikai Andy Blochnál. A magyar színeket képviselő Tóth Richárd kecsegtető helyzetben vágott neki a második napnak, azonban egy rosszul időzített all-in a versenyébe került és végül a 67. helyen végzett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu