KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JURGEN_KLOPP"
Klopp: Nem adom fel, megyünk tovább 2014. december 22. 12:31 Kategorikusan kizárja, hogy lemondjon posztjáról Jürgen Klopp, a német labdarúgó-bajnokságot katasztrofálisan kezdő Borussia Dortmund vezetőedzője.
 
"Klopp addig marad, ameddig csak akar" 2014. október 22. 19:17 A bajnokságban az utóbbi évek talán legnagyobb krízisét éli meg a Borussia Dortmund, de Hans-Joachim Watzke ügyvezető a Bildnek nyilatkozva kizárta annak az eshetőségét, hogy a klub megválik attól a Jürgen Klopptól, amely visszavezette azt az európai futballelitbe.
 
Felmérés: Klopp jobb mint Guardiola 2013. november 20. 13:58 Egy friss közvélemény-kutatás szerint a németek többsége jobb edzőnek tartja Jürgen Kloppot Pep Guardiolánál. A felmérés apropóját az adta, hogy szombaton összecsap egymással a Bundesligában a címvédő és listavezető Bayern München és a Klopp irányította Borussia Dortmund.
 
"Ha Barcát nézek, ma inkább teniszeznék" 2013. november 4. 10:43 Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője elárulta, hogy nagy csodálója Arsene Wengernek, az Arsenal menedzserének, aki szerinte úgy hangszereli csapatát, mintha az egy zenekar lenne. A két csapat szerda este találkozik újra a Bajnokok Ligája F-csoportjában, az első összecsapást Londonban a BVB nyerte 2-1-re. A német tréner ugyanakkor azt is bevallotta, hogy miért nem szereti/szerette a Barcelona játékát.
 
Mi Jürgen Klopp sikereinek a titka? 2013. november 1. 10:10 A Borussia Dortmund szurkolói idén a szokásosnál korábban megkapták a karácsonyi ajándékukat, mikor a klub sikeredzője, Jürgen Klopp a napokban meghosszabbította a szerződését, és 2018-ig aláírt a BVB-hez. Az UEFA honlapja ez alkalomból kielemezte, mik a német tréner sikereinek alapjai.
 
Klopp: Úgy viselkedtem, mint egy majom 2013. szeptember 19. 10:40 Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője tegnap dühösen nekirontott a negyedik játékvezetőnek a Napoli elleni Bajnokok Ligája-meccsen, miután csapata gólt kapott. Egy pillanatig úgy tűnt, le akarja szedni a fejét, vagy legalábbis torkon harapni, de a lefújás után önkritikus volt, és bocsánatot kért heves kirohanásáért.
 
„A Bayern München a favorit” 2012. július 5. 19:34 Jürgen Klopp, a címvédő Borussia Dortmund vezetőedzője szerint a Bayern München lesz a Bundesliga következő kiírásának első számú esélyese.
 
Két évvel hosszabbított Klopp 2012. január 30. 14:48 Két évvel meghosszabbította szerződését Jürgen Klopp, a német bajnokságban címvédő Borussia Dortmund vezetőedzője. A sportigazgató, Michael Zorc is marad a klubnál. "Mindketten elképesztő munkát végeztek az elmúlt években, nagyon elégedettek vagyunk" - mondta róluk Hans-Joachim Watzke, az egyesület elnöke. Klopp 2008-ban vette át a csapatot, amellyel az előző szezonban a klub történetének hetedik bajnoki címét szerezte meg. 1963 óta a legfiatalabb átlagéletkorú bajnokcsapatot ünnepelhették a sárga-feketék drukkerei.
 
Németország: Neuer az év labdarúgója 2011. július 31. 17:37 A válogatott kapust, Manuel Neuert választották meg az év labdarúgójává Németországban.
 
„Csak a Barcelona vonzóbb nálunk” 2011. május 21. 18:44 Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője úgy véli, csapatánál csak a Barcelona kínál vonzóbb feltételeket egy labdarúgónak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu