Klopp: Úgy viselkedtem, mint egy majom

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 19. 10:40
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője tegnap dühösen nekirontott a negyedik játékvezetőnek a Napoli elleni Bajnokok Ligája-meccsen, miután csapata gólt kapott. Egy pillanatig úgy tűnt, le akarja szedni a fejét, vagy legalábbis torkon harapni, de a lefújás után önkritikus volt, és bocsánatot kért heves kirohanásáért.


 

A Borussia Dortmund tegnap este 2-1-es vereséget szenvedett Nápolyban, a Bajnokok Ligája-szezon első csoportkörében. A meccs egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a Napoli a 29. percben vezetést szerzett a nyáron igazolt Gonzalo Higuaín góljával.

Jürgen Klopp, a vendégek trénere ugyanis torz arccal nekirohant a negyedik játékvezetőnek, miután a bíró nem engedte be időben a korábban fejsérülése miatt a partvonalon ápolt szerb védőt, Neven Szuboticsot.

A 47 éves szakvezető olyan dühösen gesztikulált, mint aki mindjárt rá akarja vetni magát áldozatára, viselkedéséért ki is állították. A lefújás után elmondta, hogy sajnálja az esetet, és vállalja a teljes felelősséget a tettéért, de szerinte akkor is ezen a bírói hibán múlt a végredmény.

"Nem a legszebb arcunkat mutattuk ma este, a lehető legszorosabb vereséget szenvedtük el - mondta a ZDF-nek Klopp. - Most már tudjuk, hogy ezt a Napolit le tudjuk győzni, de sok minden rosszul alakult ma, beleértve az én kiállításomat is. Ostoba voltam, elismerem. Úgy viselkedtem, mint egy majom, túl messzire mentem."

JÜRGEN KLOPP EMLÉKEZETES KIROHANÁSA:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Odaveszett a BVB Nápolyban, Chelsea-égés
E-CSOPORT, F-CSOPORT, VIDEÓK! Vereséggel indított a Bajnokok Ligájában a májusban BL-döntős Borussia Dortmund, amely rendkívül rossz napot fogott ki a nápolyi San Paolóban, a legkiélezettebbnek ígérkező F-csoportban. Szintén...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: jurgen_klopp
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu