KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JORGEN_PERSSON"
A sztár sem mozgatta meg a szponzorokat 2009. április 21. 16:42 Így múlik el a világ dicsősége! Jörgen Persson szerződtetésétől nemcsak az együttes eredményes szereplését, hanem a szakosztály anyagi hátterének stabilizálását is várta a Lombard BVSC férfi asztalitenisz-csapata, csakhogy a négyszeres világ- és hétszeres Európa-bajnok klasszis teljesítménye egyrészt elmaradt a várakozásoktól, másrészt pedig a szponzorokat sem mozgatta meg a sportág állócsillagának érkezése.
 
Persson: A karácsonyi készülődés várhat 2008. december 15. 17:30 A Váci utcán éppen meggyes rétest majszoltunk hétfő koradélután az egyik kollégámmal, amikor szembejött velünk Jörgen Persson, a Lombard BVSC ötszörös világ- és kilencszeres Európa-bajnok asztaliteniszezője. Érdeklődésünkre a svéd sztár elárulta, hogy nem sokkal korábban érkezett Halmstadból Ferihegyre, és már igyekszik is a zuglóiak délutáni edzésére.
 
Jörgen bánata: Werner énekelte a slágert 2008. november 14. 21:16 A férfi asztaliteniszezők Bajnokok Ligájának C csoportjában a Jörgen Persson, Nagy Krisztián, Zwickl Dániel alkotta Lombard BVSC együttese 3:2-re kikapott a címvédő osztrák SV Niederösterreich csapatától a negyedik fordulóban. A zuglóiaknak így csupán matematikai esélyük maradt a továbbjutásra.
 
Asztalitenisz, Európai Szuperkupa: Persson negyedikként zárt 2008. november 12. 18:50 Negyedikként zárta a férfi asztaliteniszezők 120 ezer dollár összdíjazású moszkvai Európai Szuperkupáját a Lombard-BVSC sztárja, a svéd Jörgen Persson.
 
Asztalitenisz, Európai Szuperkupa: Persson a bronzért játszhat 2008. november 12. 17:14 A bronzéremért játszhat a Lombard-BVSC sztárja, a svéd Jörgen Persson a férfi asztaliteniszezők 150 ezer euró összdíjazású Európai Szuperkupáján, Moszkvában, miután az elődöntőben sima vereséget szenvedett a német Timo Bolltól.
 
Asztalitenisz, Európai Szuperkupa: Jörgen Persson elődöntős 2008. november 11. 21:04 A Lombard-BVSC sztárja, a svéd Jörgen Persson bejutott a legjobb négy közé a férfi asztaliteniszezők 150 ezer euró összdíjazású Európai Szuperkupáján, Moszkvában.
 
Európai Szuperkupa: Persson is a moszkvai mezőnyben 2008. november 10. 15:53 A Lombard-BVSC sztárja, a svéd Jörgen Persson is asztalhoz lép a férfi asztaliteniszezők 150 ezer euró összdíjazású Európai Szuperkupáján, amelyre kedden és szerdán kerül sor Moszkvában.
 
Sokba került a BVSC-nek a Persson-baki 2008. november 7. 20:17 A férfi asztaliteniszezők Bajnokok Ligájának C csoportjában a német Frickenhausen Würzburg 3:0-ra nyert a Lombard BVSC otthonában. Az ötszörös világ- és kilencszeres Európa-bajnok Jörgen Perssson meglepő veresége után Nagy Krisztián és Zwickl Dániel is kikapott. Folytatás jövő pénteken a címvédő osztrák SV Niedersösterreich ellen.
 
Perssonnal bárkit legyűrhet a BVSC 2008. november 4. 13:19 Péntek este véget ér a visszaszámlálás, végre valahára bemutatkozik magyar közönség előtt is Jörgen Persson, a Lombard BVSC asztalitenisz-csapatának ötszörös világbajnok, kilencszeres Európa-bajnok svéd klasszisa. A Bajnokok Ligája C csoportjában két idegenbeli találkozó után a zuglóiak előbb a német Frickenhausen Würzburgot, majd egy héttel később az osztrák SVS Niederösterreichet fogadják a budapesti Körcsarnokban.
 
Férfi asztalitenisz BL: Perssonnal 3-1-re győzött a BVSC 2008. október 19. 21:30 A Lombard BVSC férfi asztalitenisz-csapata a második fordulóban megszerezte első győzelmét a Bajnokok Ligája C csoportjában: a vasutasok az olasz Sterilgarda TT Castel Goffredo otthonában diadalmaskodtak 3-1-re.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu