KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHN_JUANDA"
Mercier útját állta Juanda duplázásának 2008. október 7. 15:15 Jason Mercier nyerte az Európai Pókersorozat (EPT) Million Pound Showdown elnevezésű 20,000 fontos NL Hold'em viadalát, a párbajban felülmúlva a napokkal korábban a World Series of Poker Europe (WSOPE) főversenyén győztes John Juandát. Az egyetlen magyar résztvevő, Demján Sándor a „halálasztalnál” kapott helyet és korán búcsúzott.
 
Juanda kivégezte az orosz hadsereget 2008. október 3. 15:12 Öldöklő csatában megérdemelten nyerte a Londonban zajlott World Series of Poker Europe (WSOPE) főversenyét, egyben karrierje negyedik karkötőjét John Juanda. Az indonéz születésű profi az első helyről kezdte a döntő asztalt, a 22 órás döntő asztal során végig koncentráltan játszott, figyelme egy pillanatra sem lankadt. Túlélte az utolsó hármas csatát két orosz riválisa, Ivan Gyemidov és Sztaniszlav Aljekin ellen és az értékes ékszer mellett 868 ezer fonttal (263 millió forinttal) a zsebében térhet haza.
 
John Juanda negyedik sikere kapujában 2008. október 2. 16:00 Az indonéz születésű, háromszoros világbajnoki karkötős John Juanda vezeti a kilencfős mezőnyt a döntő asztal előtt a Londonban zajló World Series of Poker Europe (WSOPE) 10,000 fontos NL Hold’em főversenyén. A 37 éves játékos minimális előnnyel áll az első helyen. Fináléba jutott a közönségkedvenc Daniel Negreanu és a novemberi világbajnoki döntőben szereplő Ivan Gyemidov is, egyaránt jelentős zsetonmennyiséggel.
 
Timosenko húszévesen lett Makaó királya 2008. szeptember 2. 11:27 Az ukrán születésű, ám az Egyesült Államokban élő Jevgenyij Timosenko győzelmével zárult az Ázsiai Pókersorozat (APT) makaói főversenye (5,300 dolláros NL Hold'em). A kontinensen soha nem látott összdíjazású tornán, 40 országból 257-en próbáltak szerencsét, ám a végén csak egy maradhatott. A húszéves játékos az utolsó leosztásban dáma párral győzedelmeskedett és hódította el a félmillió dolláros pénzdíjat.
 
Rangos viadalon szerepel Michael Phelps 2008. augusztus 24. 22:32 Az Ázsiai Pókersorozat (APT), nyílt levélben hívta meg a Makaóban rendezendő tornájára, a pekingi olimpián rekordszámú nyolc aranyérmet bezsebelő Michael Phelps-et. A hír egy héttel azután látott napvilágot, hogy az amerikai zseni kijelentette: szívesen szerencsét próbálna a világbajnokságon (WSOP-n).
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu