KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHAN_CRUYFF"
Clásico: Neymar lehet a mérleg nyelve 2013. október 25. 20:29 A spanyol futball, azon belül is a Real Madrid és a Barcelona szurkolóit már leginkább a hétvégi El Clasicó tartja lázban, a két csapat első bajnoki összecsapása a szezonban, és már mindenki lázasan esélyt latolgat. Ezt tette a katalánok holland ikonja, Johan Cruyff is, aki szerint még a vak is látja, hogy a Barca a meccs esélyese. Azt is elárulta, miért.
 
Cruyff elhagyja a katalánokat 2012. november 7. 19:37 Távozik a katalán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról Johan Cruyff, a hollandok és a Barcelona legendás labdarúgója. A 65 éves szakember - aki 2009-ben vállalta el a megbízatást - szerdán közölte a tartomány futballvezetőségével, hogy a január 2-án sorra kerülő mérkőzés lesz az utolsó számára.
 
Mennie kell Johan Cruyffnak az Ajaxtól 2011. november 29. 16:42 Senki sem lehet próféta a saját hazájában! Ezt a mondást bizonyára ismeri Johan Cruyff is, akit távozásra szólított fel az Ajax Amsterdamot irányító testület. Az indok: a háromszoros legenda szinte palotaforradalmat szított, mert a klub a megkérdezése nélkül kötött szerződést Louis van Gaallal.
 
A Cruyff-vér nem válik vízzé – videó 2011. november 3. 18:08 Johan Cruyff unokájára nem tartottak igényt a Barcelonánál, de ha meglátják minap lőtt bombagólját, talán elgondolkodnak a döntés helyességéről. Jesjua Angoy a Wigan tartalékbajnokiján ragasztott akkora gólt a Preston North End kapujának bal felső sarkába, hogy annak a Premier League-ínyencek is a csodájára járnak.
 
Cruyff: Pep Guardiola távozhat 2011. május 27. 16:40 A Manchester United elleni Bajnokok Ligája-finálé eredményétől függetlenül távozhat Josep Guardiola a Barcelona kispadjáról Johan Cruyff, a katalán körökben befolyásos, egykori klublegenda szerint.
 
A félisten lemondatta az Ajax-vezérkart 2011. március 31. 13:54 Johan Cruyff technikai igazgató összetűzésbe került az Ajax elnökségével a klub szerdai elnökségi ülésén, amelynek következményeként a teljes elnökség beadta lemondását.
 
Visszatért Cruyff az Ajaxhoz 2011. február 11. 15:15 Klubtanácsadóként tért vissza Johann Cruyff egykroi klubjához, az Ajax Amsterdamhoz. A 63 éves legenda tanácsadóként segíti a jövőben a nagy múltú csapatot.
 
Aszteroidát neveztek el a legendáról 2010. szeptember 23. 18:09 Újabb megtiszteltetés érte a futballvilág holland legendáját: aszteroidát neveztek el Johan Cruyffról. A holland Voetbal International szerint az eddigi az 14282 néven „ismert” kisbolygót nevezték át.
 
„Szégyen, amit a brazilok művelnek” 2010. július 1. 19:24 HOLLAND-BRAZIL ELŐTT. Kígyót, békát kiáltott a selecaóra Johan Cruyff, minden idők talán legjobb holland labdarúgója. Szerinte nézhetetlen a brazilok játéka, egy fillért sem fizetne azért, hogy láthassa őket a vébén. Carlos Dungát viszont lenyűgözték a hollandok. Pénteken délután Hollandia-Brazília, már csak egyet kell aludni!
 
Ébresztőt fújtak a Barcelonának! 2010. március 8. 20:50 Éles hangon kritizálta egyes Barcelona-játékosok mentalitását a klub egykori holland legendája, a csapattal edzőként BEK-et nyert Johan Cruyff az El Periodico hasábjain. A katalán válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, néhányuknak tükörbe kellene nézniük, mert nyilvánvaló, hogy visszavetik a többieket. További hír, hogy a Sport szerint fellebbez a Barca Josep Guardiola vezetőedző és Zlatan Ibrahimovic eltiltása miatt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu