Cruyff: Pep Guardiola távozhat

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 27. 16:40
A Manchester United elleni Bajnokok Ligája-finálé eredményétől függetlenül távozhat Josep Guardiola a Barcelona kispadjáról Johan Cruyff, a katalán körökben befolyásos, egykori klublegenda szerint.


Guardiola 2009-es érkezése óta kilenc címet nyert a Barcelonával, szombaton másodszor arathatja le a babérokat a Bajnokok Ligája döntőjében, a Manchester United ellen. Lehet, hogy úgy van, vele, a csúcson kell abbahagyni, korábban az olasz RAI televíziónak be is vallotta, "lassan lejár az ő ideje a Blaugranánál." Ezt valószínűsíti Cruyff is:

"Nagyon keményen dolgozott az elmúlt években, és nem lepne meg, ha a döntő eredményétől függetlenül leköszönne - nyilatkozta a La Gazzetta dello Sport pénteki számában a legendás holland szakember. - Ha távozik, az csakis azért lesz, mert hosszú távon nagyon nehéz elviselni ezt a nyomást. Elképzelhető, hogy kihagyhat egy évet. Ebben az esetben Marco van Basten ideális megoldás lenne a klub számára."

A 64 esztendős Cruyff 1988 és 1996 között irányította a Barcelonát, 2009 óta pedig a csak barátságos mérkőzéseket vívó katalán válogatott szakvezetője.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu