KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOE COLE"
Joe Cole: Hazard-ból világsztár lesz! 2011. október 14. 18:01 BEHARANGOZÓ. Papíron két topcsapat izzadhat meg a Ligue 1 hétvégi 10. fordulójában, amikor a Lille a nyolc bajnoki óta veretlen Auxerre otthonába látogat, míg a bukdácsoló Marseille a negyedik Toulouse vendége lesz. Apropó címvédő, Joe Cole-lel még veretlen az együttes, az angol válogatott pedig nem győzi dicsérni a körülményeket, az edzőjét és társait, kiváltképp Eden Hazard-t, akiből szerinte csak világsztár lehet.
 
Joe Cole: Lille-ből újra a válogatottba? 2011. szeptember 27. 16:42 Élvezi, hogy újra kezdőként számítanak rá, és sikeres évben reménykedik Joe Cole, aki első találatát szerezte új csapatában, a Lille-ben. A középpályás célja egyértelmű, visszakerülni az angol válogatottba.
 
Joe Cole-bomba, Pastore-dupla - videó 2011. szeptember 25. 10:29 Nagyüzem volt szombaton a Ligue 1 nyolcadik fordulójában, hiszen hét meccset rendeztek, a nyári sztárigazolások pedig kitettek magukért.
 
Joe Cole trófeákhoz segítené a Lille-t 2011. szeptember 11. 18:15 Még nincs csúcsformában, még kicsit szokatlan neki az új francia környezet, ennek ellenére egyáltalán nincs kétségbeesve Joe Cole, aki gólpasszal vette ki a részét a Lille szombati Saint Etienne-ben aratott 3-1-es győzelméből.
 
Saint-Etienne-ben debütálhat Joe Cole 2011. szeptember 9. 16:22 A legnagyobb durranás a Ligue 1 negyedik fordulójában a Lille nagy fogása, Joe Cole debütálása lesz, aki a Saint Etienne otthonában léphet először pályára. Veretlen csapat vár az újgazdag PSG-re, veszélyes ellenfél a Marseille-re, újonc a Lyonra.
 
Joe Cole Lille-ben – hivatalos 2011. augusztus 31. 13:52 A Liverpool kölcsönadta a létszámfölöttivé vált Joe Cole-t a Lille-nek. A kevés játéklehetőség miatt távozó középpályás egy szezont tölt a francia bajnoknál.
 
„Joe Cole-nak van jövője a Liverpoolnál" 2011. július 18. 10:49 A klub támogatásáról biztosította Steve Clarke segédedző a halvány bemutatkozó idénye után rendre távozási hírekben szereplő Joe Cole-t, mondván továbbra is van jövője a Liverpoolnál.
 
Joe Cole a Bundesligában köthet ki 2011. július 11. 12:11 Menekülési útvonalat kínálhat a Hamburg a Liverpoolban várakozáson alul teljesítő Joe Cole-nak, de ehhez számottevő fizetéscsökkentést kellene elfogadnia.
 
Cole visszaköltözhet Londonba 2011. július 6. 09:11 A Liverpool FC-nél finoman szólva sem váltotta meg a világot Joe Cole, de így sem kell aggódnia a jövője miatt. A korábbi válogatott középpályást ugyanis újabb sztárcsapat látná szívesen.
 
Topligák: íme a szezon lúzercsapata! 2011. június 26. 14:49 Az olvasói és szerkesztői álomcsapattal megvagyunk, immár tudjuk, kik voltak az elmúlt idény legjobban teljesítő futballistái. Ezúttal a másik véglettel foglalkozunk, azokkal, akik a leginkább csalódást okoztak a magunk mögött hagyott szezonban. Az összeállítás során szakítottunk a 4-4-2-es felállással, és a Citrom-díjas tizenegyet 4-3-3-ban raktuk össze. Nézzük, kik azok, akik leginkább alulmúlták önmagukat és a várakozásokat a 2010/2011-es idényben!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu