Joe Cole: Lille-ből újra a válogatottba?

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 27. 16:42
Élvezi, hogy újra kezdőként számítanak rá, és sikeres évben reménykedik Joe Cole, aki első találatát szerezte új csapatában, a Lille-ben. A középpályás célja egyértelmű, visszakerülni az angol válogatottba.


A némileg váratlanul a francia bajnokhoz került futballista azonnal beilleszkedett az új környezetbe, rögtön első mérkőzésén gólpasszt jegyzett, a negyediken pedig egy bomba formájában első gólját is megszerezte.

„Mindenáron ide akartam jönni. – nyitott Cole a L'Equipe-nek. – Döntéseket kell hoznod az életben, és nem volt a legegyszerűbb számomra, de egyben felpörgetett. Egyrészt a bajnoki aranyért játszunk, másrészt jófej fiatalokból áll a csapat, akik kitűnően fociznak.

A játékos ezután a taktikát részletezte: „Szeretek középen játszani, hogy szabadon diktáljam az iramot, de egyelőre a szélen kaptam helyet, ellentétes oldalon Eden Hazarddal úgy, hogy össze tudjak játszani Dimitri Payet-val."

„A cél az, hogy bekapcsolódjak a középső hármasba, és mélyebbről tudjam irányítsam az előrejátékot. Ezen a poszton kezdtem pályafutásomat, így természetes lenne az átállás számomra" – tette hozzá a Liverpooltól kölcsönbe került 29 éves középpályás.

Cole utoljára a tavalyi vébén képviselte hazáját, célja így egyértelmű: „Remélem Capello figyeli a Ligue 1-t, ha újra behívót kapnék, én lennék a legboldogabb. De addig is, állandó játéklehetőséget szeretnék kapni, és a Lille-t trófeákhoz akarom segíteni."

Lille-Lorient 1-1 - összefoglaló, benne Joe Cole találata

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu