KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JACK_WILSHERE"
Wilshere lesérült, veszélyben a vb-je? 2014. március 6. 17:25 Csontrepedés miatt másfél hónapra kidőlt Jack Wilshere, az angol válogatott és az Arsenal belső középpályása. A 22 éves futballista bal lábfejében szenvedte el a sérülést.
 
Miért és kinek mutatott be Wilshere? 2013. december 26. 14:28 Kisgyermekeinek sértegetése miatt "mutatott be" a Manchester City szurkolóinak Jack Wilshere, az Arsenal labdarúgója, ezért két mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
 
A Barca elvinné Wilshere-t Londonból 2013. október 21. 19:32 Az Arsenal csak most nyáron igazolt a Real Madridtól egy igazi világsztárt a középpályára Mesut Özil személyében, a rivális Barcelona pedig máris elvinne egy másikat Londonból. A fiatal Jack Wilshere neve ugyanis előkelő helyen áll a katalánok januári kívánságlistáján.
 
Wilshere: haverok, nightklub, bagó 2013. október 5. 10:34 Jack Wilshere, az Arsenal és az angol válogatott egyik legnagyobb reménysége a minap egy nightklubban szórakozott a haverjaival, és a botrányokra éhes angol média azonnal szerzett is egy képet a jól sikerült éjszakáról, amin a játékos bőszen bagózik. A Napoli elleni Bajnokok Ligája-meccsen csak a kispadra ültetett középpályás később a Twitteren azt állította, hogy az egész csak tréfa volt, edzője, Arsene Wenger azonban ettől még ideges a dolog miatt.
 
"Angliának tíz Wilshere kellene" 2013. szeptember 26. 18:27 Glenn Hoddle egykori szövetségi kapitány szerint Anglia nemzeti csapata csak akkor lenne megint versenyképes, és csak akkor tudna komoly eredményeket elérni a jövőben, ha bajnokságaiból tíz olyan képességű játékost tudna "kitermelni", mint Jack Wilshere, az Arsenal fiatal középpályása.
 
Wilshere-rel és Sagnával készülnek 2012. október 26. 13:47 Jack Wilshere 16 hónap után, Bacary Sagna 5 hónap után játszhat ismét bajnokin az Arsenalban - mindkét játékos tagja a QPR elleni keretnek, erről a menedzser Arsene Wenger számolt be péntek délelőtti sajtótájékoztatóján.
 
Wilshere 14 hónap után edzett 2012. szeptember 20. 16:36 Remek hírrel szolgálhatunk az Arsenalért és az angol válogatottért izgulóknak: Jack Wilshere 2011 júliusa, azaz tizennégy hónap ismét teljes értékű edzésmunkát végzett.
 
Nagy csapás az angol válogatottnak 2012. április 17. 09:57 Nem szerepelhet a 2012-es labdarúgó Eb-n az angol válogatott egyik legnagyobb reménysége, Jack Wilshere.
 
Wilshere januárban visszatér 2011. november 25. 12:46 Arsene Wenger örömmel vette tudomásul, hogy egyik legjobbja, az előszezonban súlyos bokasérülést szenvedett Jack Wilshere a vártnál hamarabb, már januárban visszatér az Arsenalba.
 
Wilshere csak februárban térhet vissza 2011. szeptember 26. 19:48 Bár Jack Wilshere örömmel közölte, sikeres bokaműtéten esett át hétfőn, az Arsenal csepett sem szolgált ilyen jó hírrel, az együttes szerint akár öt hónapot is igénybe vehet felépülése.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu