A Barca elvinné Wilshere-t Londonból

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 21. 19:32
Az Arsenal csak most nyáron igazolt a Real Madridtól egy igazi világsztárt a középpályára Mesut Özil személyében, a rivális Barcelona pedig máris elvinne egy másikat Londonból. A fiatal Jack Wilshere neve ugyanis előkelő helyen áll a katalánok januári kívánságlistáján.


 

Az Arsenal 21 éves középpályását az angol foci egyik legnagyobb reménységének tartják, és miután túl van egy évig elhúzódó sérülésén, újra meghatározó szerepet játszik a Premier League 2013/2014-es szezonját remekül kezdő, és jelenleg a tabella élén álló londoni gárdában.

Nem csoda, hogy már több nagycsapat figyelmét is felkeltette, így a Barcelonáét is, mely középpályást keres, és januári átigazolási listáján ott van Jack Wilsjere neve is Ilkay Gündogané (Borussia Dortmund) és Kokéé (Atlético Madrid) mellett - tudta meg az El Mundo Deportivo.

Wilshere-t ugyanakkor nem szívesen adná el az Arsenal, mert a klub akadémiáján nevelték ki, és nagy valószínűséggel a játékos sem hagyná úgy ott a klubot, mint két évvel ezelőtt Cesc Fabregas.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Wilshere nem kér az MU tehetségéből
Jack Wilshere nem venné jó néven, ha a Manchester Unitedbe berobbant Adnan Januzajjal csapattársak lennének az angol válogatottban. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Wilshere: haverok, nightklub, bagó
Jack Wilshere, az Arsenal és az angol válogatott egyik legnagyobb reménysége a minap egy nightklubban szórakozott a haverjaival, és a botrányokra éhes angol média azonnal szerzett is egy képet a jól sikerült éjszakáról, amin a...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: jack_wilshere
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu