KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ISZLAI_BENCE"
Nagy Olivér: Nem lesz gond szerdán! 2008. július 21. 16:30 Néhány apróbb sérülés és az izomfájdalom a sorozatterhelés velejárója, komolyabb bajról azonban szerencsére nem számolhatunk be, az eltiltását töltő Simon Andráson kívül várhatóan valamennyi játékosára számíthat Sisa Tibor szerdán, a csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében. A jelek szerint Nagy Olivér is pályára léphet az olaszok ellen.
 
Iszlai Bence a Haladáshoz szerződött 2008. július 20. 13:46 Az NB I-be feljutott Szombathelyi Haladás labdarúgóklub leigazolta az U19-es válogatott Iszlai Bencét – jelentette szombathelyi tudósítónk. Iszlai a Veszprém FC játékosa volt, három évig lehet a „Hali” középpályása. Külföldi ajánlat esetén augusztus 31-ig még továbbállhat.
 
Kikapcsolódás a rusztikus óvárosban 2008. július 18. 22:30 Kell egy kis kikapcsolódás, nem árt megtörni olykor-olykor a sorozatterhelésből adódó egyhangúságot. Ennek fényében a csehországi labdarúgó Európa-bajnokságon két csoportmérkőzés után már biztosan elődöntős és világbajnoki résztvevő magyar válogatott a keddi kiruccanást követően pénteken is városnézéssel ütötte el a koraesti órákat, a várnegyed után ezúttal az óvárost barangolta be.
 
Most már felülnének Európa trónjára 2008. július 18. 11:40 A csütörtök esti, spanyolok elleni egy-nullás győzelemmel két legyet ütött egy csapásra a csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott, amely az újabb sikernek köszönhetően kijutott a világbajnokságra, ráadásul elődöntős kontinenstornán. Az önbizalomtól duzzadó játékosok most már mernek nagyot álmodni, a cél nem más, mint a dobogó legfelső foka. Nikházi Márk, Gosztonyi András, Iszlai Bence és Bajner Bálint is derűlátó.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu