Iszlai Bence a Haladáshoz szerződött

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 20. 13:46
Az NB I-be feljutott Szombathelyi Haladás labdarúgóklub leigazolta az U19-es válogatott Iszlai Bencét – jelentette szombathelyi tudósítónk. Iszlai a Veszprém FC játékosa volt, három évig lehet a „Hali” középpályása. Külföldi ajánlat esetén augusztus 31-ig még továbbállhat.


 

Megállapodott a Haladás a 18 éves Iszlai Bence képviselőivel, így a fiatal középpályás Szombathelyen folytatja pályafutását.

Az átigazolási ügy már egy ideje napirenden szerepelt, és most lezárult.

Iszlai három évre szegődik a Rohonci úti stadionban, de az egyezségnek van egy pontja, amely szerint ha 2008. augusztus 31-ig külföldi klub szerződtetné az U19-es válogatott futballistát, akkor a Haladás nem gördít akadályt a távozása elé.

Ez azért került bele a megállapodásba, mert a magyar korosztályos válogatott bejutott az elődöntőbe a csehországi Európa-bajnokságon, és mivel a kontinenstornán számos ügynök figyeli a futballistákat, előfordulhat, hogy Iszlaira is szemet vet valamelyik nyugati klub.

A szombathelyi együttesnek már van négy utánpótlás-válogatott játékosa; Devecseri, Lengyel, Gőcze és Simon után Iszlai lesz az ötödik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu