KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HANSA ROSTOCK"
Lisztes volt csapata felavatta Királyt 2009. augusztus 15. 16:22 Először kapott gólt az 1860 München kapuja előtt állva Király Gábor. A Németországba most nyáron visszatért válogatott portásnak ráadásul kétszer is a háta mögé kellett nyúlnia a Hansa Rostock ellen a Bundesliga 2 második fordulójában.
 
Lisztes bombagólja sem segített a Hansán 2009. május 12. 19:09 Hansa Rostock-Augsburg összecsapást rendeztek a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. A hazaiaknál Lisztes Krisztián a szünetben állt be és akkora gólt rúgott, hogy azt még sokáig ismétlik majd a germánok. Szabics Imre 73 percig erősítette a látogatókat, akik végül remek hajrájuknak köszönhetően 3-3-as döntetlent játszottak az élvezetes mérkőzésen.
 
Torghelle gólpasszal köszöntötte edzőjét 2009. április 17. 19:45 Jól sikerült Jos Luhukay bemutatkozása az Augsburg labdarúgócsapatának kispadján, miután a bajor klub a német másodosztályú-bajnokság 28. fordulójában 3-0-ra verte az Osnabrücköt.
 
Lőw magányos öröme a Bundesliga 2-ben 2009. február 20. 20:02 Bár három honfitársunk is pályára lépett a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában, csupán egyikük csapata örülhetett pontoknak a pénteki játéknapon.
 
Eilts: Lisztes csereként többet segíthet 2009. február 12. 13:55 Mindkét meccsen pályára lépett Lisztes Krisztián, a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Bundesliga 2) szereplő Hansa Rostock középpályása. A magyar futballistát egyszer lecserélték, egyszer becserélték, de könnyen lehet, hogy a tavasz hátralévő mérkőzésein az utóbbi lesz jellemző rá: Dieter Eilts szakvezető szerint ugyanis így tud többet segíteni a csapatnak.
 
Lisztesék gólgazdag döntetlenje 2009. február 6. 19:45 Lisztes Krisztián együttese, a Hansa Rostock 3-3-as döntetlent ért el az Alemannia Aachen otthonában a Bundesliga II 19. fordulójában.
 
Lisztes meghajolt Kouemaháék előtt 2009. február 1. 16:07 Lisztes Krisztián 59 percet játszott a Hansa Rostock színeiben a Duisburg elleni vesztes mérkőzésen a Bundesliga II 18. fordulójában.
 
Lisztes Krisztián aláírt Rostockban 2009. január 12. 16:42 Eldőlt, hogy Lisztes Krisztián a német labdarúgó-másodosztályban szereplő Hansa Rostock csapatában folytatja pályafutását. A magyar középpályás jó benyomást tett a rostockiakra, elsősorban volt csapattársára, a vezetőedző Dieter Eiltsre. Lisztes már csak a laboreredményekre vár, és azt sem zárja ki, hogy a következő szezonra is a poroszoknál marad.
 
Lisztes Krisztián kell a németeknek! 2009. január 11. 20:19 Pályára lépett a Hansa Rostock együttesében Lisztes Krisztián, a jelenleg a REAC alkalmazásában álló negyvenkilencszeres válogatott középpályás. A magyar játékos fél órát játszott a német másodosztályú klubban, és ezután döntött úgy Dieter Eilts vezetőedző, hogy leigazolná az ex-ferencvárosi irányítót.
 
Lisztes csak Eilts miatt menne Rostockba 2009. január 8. 08:43 „Azért jöttem, mivel Dieter Eilts hívott” – nyilatkozta Lisztes Krisztián a Hansa Rostock hivatalos honlapján. A magyar középpályás három-négy napot tölt majd a keletnémet városban, és lehet, hogy a német labdarúgó Bundesliga másodosztályában folytatja pályafutását.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu