Lisztes Krisztián kell a németeknek!

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 11. 20:19
Pályára lépett a Hansa Rostock együttesében Lisztes Krisztián, a jelenleg a REAC alkalmazásában álló negyvenkilencszeres válogatott középpályás. A magyar játékos fél órát játszott a német másodosztályú klubban, és ezután döntött úgy Dieter Eilts vezetőedző, hogy leigazolná az ex-ferencvárosi irányítót.


Lisztes szerda óta tartózkodik Németországban, hiszen a Hansa Rostock vezetőedzője, Dieter Eilts próbajátékra hívta őt. A trénernek és az együttesnek szüksége is van az erősítésre, hiszen együttese mindössze a tizenötödik helyen áll a pontvadászatban.

 

A szakember nem véletlenül a magyar középpályást hívta meg, hiszen korábban együtt futballozott az ex-ferencvárosi játékossal a Werder Bremenben.

 

Az irányító eddig csak tréningeken vett részt, azonban vasárnap már pályára is lépett a gárdában. A Hansa a a jóval gyengébb játékerőt képviselő TSV Schönberg ellen mérkőzött, és a magyar középpályás harminc percet kapott a bizonyításra.

 

A találkozót egyébként 2-0-ra nyerte meg a rostocki alakulat, és a két találatot Regis Dorn és Felix Kroos szerezte. Az első találat a harmincnyolcadik percben esett, a másodiknál viszont már Lisztes is a pályán volt.

 

Eilts a találkozó után elmondta, hogy elégedett korábbi csapattársával, és hozzátette, hogy nagyon szívesen dolgozna vele együtt az elkövetkezendő fél évben. A szakember biztosra veszi, hogy Lisztes segítségére lehetne a Rostocknak abban, hogy a tabellán elkezdje a felzárkózást.

 

A magyar középpályás hétfőn délelőtt orvosi vizsgálaton vesz majd részt, és ha ezt az akadályt is sikerrel veszi, akkor már csak a klubbal kell megállapodnia az anyagi feltételekről.

 

Lisztes 1997-tól 2006-ig szerepelt Németországban, viselte a VfB Stuttgart, a Werder Bremen és a Borussia Mönchengladbach mezét. Magyarországon a Ferencváros játékosa volt, nyártól a REAC-ot erősíti.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu