KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GYENESEI_ISTVAN"
Kifakadt a miniszter a tragédia után 2009. március 27. 16:13 „Magunkra maradtunk, de épp Ocskay Gábor szelleme és csodálatos személyisége kell, hogy vezessen bennünket, hogy a jövőben mindenki – mondom, mindenki: orvos, edző, miniszter – még jobban óvja értékeinket!” – fakadt ki Gyenesei István, értesülve a válogatott jégkorongozó haláláról. Az alábbiakban az Önkormányzati Minisztérium Sajtó és Kommunikációs Főosztály kommünikéje olvasható.
 
Elhalasztják a Magyar Nagydíjat! 2009. március 11. 11:14 Biztossá vált, hogy nem lesz 2009-ben Magyar Nagydíj a gyorsaságimotoros-világbajnokságban miután a futam szervezője hivatalos közleményben kérte, hogy a versenyt halasszák jövő áprilisra. Igaz, ez nem érhetett váratlanul senkit, hiszen Suchman Tamás kormánybiztos után, szerdán reggel a sportért felelős önkormányzati miniszter, Gyenesei István is megerősítette, nincs esély arra, hogy szeptember 20-ára elkészüljön a Balatonring. A tárcavezető azonban a Nap-TV-nek elmondta azt is, hogy a verseny megrendezéséért mindent megtesznek, és helyszínként szóba jött a Hungaroring is.
 
Baranyai: Végre ismét a régi lehetek! 2009. január 26. 16:35 VIDEÓKKAL! Hétfő délután az egyik belvárosi rendelőben látogatta meg Gyenesei István a pekingi olimpián súlyos karsérülést szenvedett Baranyai János súlyemelőnket. A sportért is felelős miniszter a büdzséből 300 ezer forintos hozzájárulással segítette az amúgy kontrollon lévő sportolót. Az oroszlányi srác mindent köszön, s most, hogy szinte már teljesen egészséges, lassan elkezdheti a komoly világbajnoki felkészülést.
 
Sportpolitika: miniszteri tanácsadó lett Kropkó Péter 2008. december 15. 17:14 Kropkó Péter lett Gyenesei István, sportért is felelős önkormányzati miniszter tanácsadója.
 
Mégis nyolc százalékkal csökken a sport állami támogatása 2008. október 18. 14:29 Az új költségvetésben az eredetihez képest nyolc százalékkal csökken a sportra szánt összeg, ezen belül ugyanakkor sportegészségügyre 50, utánpótlásra pedig 34 százalékkal több jut, mint idén - jelentette be Gyenesei István a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlésén.
 
Gyárfás: Megszokás helyett megújulás! 2008. október 2. 12:47 „Az egyik konferencia közben kikéredzkedtem a mosdóba, de nem oda mentem, hanem a folyosóról felhívtam Gyenesei István minisztert. Beszélgetésünk tizenötödik másodpercében azt mondta, éljünk a kínálkozó lehetőséggel, vágjunk bele - idézte fel a kandidálás részleteit a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnöke, az Európai Úszószövetség (LEN) múlt vasárnap kinevezett alelnöke. A 2010-es Eb-rendezés főpróba lehet a 2013-as vb előtt, amelyre novemberig kell pályázni, döntés februárban. A kormánygaranciát célszerű lenne decemberig felmutatni.
 
Autósport: miniszterek indítják a Borok Útja Ralit 2008. augusztus 27. 14:24 A tervekkel ellentétben mégsem áll rajthoz a pénteken kezdődő XIII. Magyar Borok Útja Ralin Görbicz Anita és Pálinger Katalin, a pekingi olimpián negyedik helyen záró női kézilabda-válogatott két alapembere, több miniszter viszont ott lesz a rajtnál.
 
Gyenesei István: Kijózanító valóság! 2008. augusztus 27. 12:29 Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter szerint nem vallott kudarcot a magyar olimpiai csapat Pekingben, és az eredményeket kijózanító valóságnak nevezte. Ugyanakkor úgy látja, a többség értékeli a kínai fővárosban megszerzett három arany-, öt ezüst-, és két bronzérmet.
 
Schmitt: Büszke vagyok olimpikonjainkra 2008. augusztus 26. 10:09 Mintegy ezer rajongó, rokonok, barátok várták kedd reggel a pekingi olimpiáról hazaérkező magyar sportolókat, köztük a kajak-kenu válogatottat és a pólósokat. A magyar olimpiai küldöttség nagyjából háromnegyedórás késéssel, nem sokkal 6:15 után szállt le Ferihegyen, majd buszokon, rendőri felvezetéssel érkezett meg a SYMA rendezvényközpontba.
 
2016-ig biztosan rendezünk F1-es futamot 2008. augusztus 3. 12:06 Öt évvel meghosszabbították a Hungaroring 2011-ig szóló szerződését, így 2016-ig biztosan lesznek Formula-1-es futamok Magyarországon. Ezt Bernie Ecclestone, a száguldó cirkusz első embere és Gyenesei István sportot felügyelő önkormányzati miniszter jelentette be a mogyoródi pályán a tárgyalásukat, illetve a szerződés aláírását követően.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu