KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GUINNESS_PREMIERSHIP"
Twickenhami Tigris-ünnep 82 ezer nézővel 2009. május 17. 14:25 A Leicester Tigers együttese nyerte meg az angol élvonalbeli rögbi-bajnokságot (Guinness Premiership), miután a rangos sorozat fináléjában, majd’ 82 ezer néző előtt egy ponttal jobbnak bizonyult a London Irish csapatánál.
 
Feltörölték a pályát Harlequinsszel 2009. május 11. 08:45 A Leicester Tigers és a London Irish vívja egymással az angol élvonalbeli rögbi-bajnokság május 16-i nagydöntőjét, miután előbbiek a Bath, utóbbiak a Harlequins együttesét verték az elődöntőben.
 
Amikor a Sólymok ették meg a Cápákat 2009. március 8. 21:17 Az angol élvonalbeli rögbi-bajnokság (Guinness Premiership) tizenhatodik fordulója több izgalmat és meglepetést hozott. A Sale Sharks hazai pályán szenvedett vereséget az alsóházban szerénykedő Newcastle Falcons csapatától. Az első játékrészben még egyértelműen a hazaiak domináltak, de a második félidőre elkényelmesedtek, és hibát, hibára halmoztak, aminek meg is lett az eredménye, hiszen elveszítették a mérkőzést. A címvédő, a bajnokságban gyengélkedő Wasp nyerte az Irish elleni londoni derbit.
 
Nőtt a listavezető Gloucester előnye 2009. február 15. 20:53 Egy hetes kihagyás után ismét folytatódott az angol élvonalbeli rögbi-bajnokság (Guinness Premiership). Nem sok változás történt a tabellán elfoglalt pozíciókat illetően, de azért akadtak izgalmak! A címvédő Wasps pontokban gazdag, izgalmas meccset játszott Leicesterrel, nagyon könnyen győzött a Newcastle, kikapott a második helyezet London Irish, ellenben az első Gloucester győzni tudott.
 
Csúnyán elaltatta magát a London Irish 2009. február 1. 10:39 Háromhetes szünet után, nem akármilyen mérkőzéssel folytatódott az angol élvonalbeli rögbi-bajnokság (Guinness Premiership). A meccs hőse Olly Barkley volt, aki 18 pontot tett hozzá a Gloucester sikeréhez, és nem akármilyen siker volt ez, hiszen az 51. percben még 21-9-es hátrányban voltak a hazaiak, a vendég Irish viszont kiengedte a kezéből a biztosnak tűnő sikert, ezért pedig nagy árat fizetett.
 
Moody blokkja hozta a Leicester sikerét 2009. január 4. 19:52 Az angol élvonalbeli rögbi-bajnokság (Guinness Premiership) tizenegyedik fordulójában a címvédő London Wasps gyorsan feledtette múlt heti durva kisiklását, míg a Leicester hazai pályán csak a hajrában fordította meg a maga javára az összecsapást a Bath ellen. Győzött a listavezető London Irish.
 
Dráma Bath-ban: hétszer fordult a kocka 2008. december 20. 18:16 Kiegyenlített, fordulatos mérkőzésen, krimibe illő hajrá végén verte a Bath Rugby a Sale Sharks csapatát az angol élvonalbeli rögbi-bajnokság (Guinness Premiership) kilencedik fordulójában. Az első félidőben a vissza nem fogott indulatoké, a másodikban a rendezett védekezéseké és a fáradtságé volt a főszerep. A francia őserő, Sebastien Chabal vezette vendégek a találkozó utolsó percéig győztesnek hihették magukat, ott aztán, az összecsapás során hetedszer is fordult a kocka.
 
Csoda történt, győzni tudott a Wasps 2008. december 2. 10:13 Szikrázó összecsapásokat hozott az angol élvonalbeli rögbi-bajnokság (Guinness Premiership) kilencedik fordulója, hiszen hosszú vergődés után ismét nyerni tudott a címvédő London Wasps, miközben a tabella első helyén álló Bath csúnya vereséget szenvedett. A Szaracénok kiütötték a Worcestert, és a Gloucester is hasonlóan viselkedett ellenfelével. Ismét győzni tudott a Sharks, és nem utolsó sorban, idegenben nyer a London Irish. Mindezt úgy, hogy szombaton az angol válogatott is pályára lépett, igaz sok köszönet nem volt benne: Twickenhamben Új-Zéland esélyt sem adva nyert ellenük 32-6-ra.
 
Nem jutott dűlőre a Saints és a Bath 2008. november 25. 09:18 Izgalmakból a hetedik fordulóban sem volt hiány az angol élvonalbeli rögbi-bajnokság (Guinness Premiership) találkozóin. A Gloucester kiütötte a Bristolt, a Szentek és a Bath nem tudott dűlőre jutni egymással. A Leichester könnyen verte a Harlequinst. A London Irish és a Szaracénok lekopírozták az utóbbi meccs végeredményét. Győzni tudott a Worcester és továbbra is vergődik a címvédő Wasps.
 
Tovább gyengélkedik a címvédő Wasps 2008. november 17. 12:35 Örülhetnek a fanatikusok, hiszen hosszú szünet után ismét robog az angol élvonalbeli rögbi-bajnokság (Guinness Premiership). A Cápák hazai pályán kaptak ki, a Tigrisek szoros csatában, végül a vereség tudatában kulloghattak haza. A Bristol megszerezte idei második győzelmét, a London Irish nagy győzelmet aratott és nyert az idegenben játszó Glocester, a címvédő London Wasps viszont tovább bukdácsol.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu