KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GREG_BIFFLE"
Az esőnek köszönheti Johnson a pole-t 2008. október 10. 11:42 Elmosta az eső az időmérő edzést a Lowe's Motor Speedway-en, a NASCAR-sorozatban, a Hajsza a Sprint Kupáért elnevezésű rájátszás concordi állomásán. A szabályok értelmében így az összetettben vezető Jimmie Johnson indulhat az élről a szombati futamon.
 
Jimmie Johnson rajtol az élről Kansasben 2008. szeptember 28. 20:25 Az összetettben jelenleg második Jimmie Johnson rajtolhat az élről a Hajsza a Sprint Kupáért elnevezésű rájátszás harmadik futamán, Kansasben. A NASCAR-sorozatban vezető Carl Edwards csupán a 35. helyről indíthatja útjára Fordját, míg az előző két futamon diadalmaskodó Greg Biffle a 19. helyről várhatja a vasárnapi futamot.
 
Triplázásra készül Biffle Kansasben 2008. szeptember 25. 19:24 A hétvégén Kansas Cityben rendezendő 400 mérföldes futammal folytatódik a NASCAR (Szériaautók Versenyének Nemzeti Szövetsége) királykategóriája, a Sprint Kupa-sorozat, amely egyben a „rájátszás”, azaz a Hajsza a bajnoki címért elnevezésű szakasz harmadik viadala is. A verseny jelentősen átalakíthatja az összetett sorrendjét, ahol Carl Edwards mindössze tíz ponttal előzi meg két fő riválisát, Jimmie Johnsont illetve az elmúlt két futam győztesét, Greg Bifflet.
 
Biffle nem csodálkozik jó szereplésén 2008. szeptember 23. 17:06 Greg Biffle élete tizennegyedik futamgyőzelmét aratta vasárnap Doverben. A NASCAR-versenyző a Hajsza a Sprint-Kupáért elnevezésű, úgynevezett rájátszás mindkét futamát megnyerte, ezzel összetettben a csapattárs Carl Edwards mögött és a címvédő Jimmie Johnsonnal holtversenyben második. Biffle nem csodálkozik hirtelen jött sikerein, még akkor sem, ha duplázása előtt legutóbb tavaly állhatott fel a pódium legfelső fokára Kansasben.
 
Doverben is Greg Biffle volt a király 2008. szeptember 22. 15:38 Sorozatban második győzelmét aratta a szezonban Greg Biffle az amerikai NASCAR (Szériaautók Versenyének Nemzeti Szövetsége) királykategóriája, a Sprint Kupa-sorozat denveri viadalán. A 400 körös verseny egyben a „rájátszás”, azaz a Hajsza a bajnoki címért elnevezésű szakasz második futama is volt. Az élen továbbra is Carl Edwards áll, míg az "alapszakasz" nyertese, Kyle Busch kiesett és már csak a tizenkettedik.
 
Biffle győzött, Edwards állt az élre 2008. szeptember 15. 08:34 Első győzelmét aratta a szezonban Greg Biffle az amerikai NASCAR (Szériaautók Versenyének Nemzeti Szövetsége) királykategóriája, a Sprint Kupa-sorozat New Hampshire-i versenyén. A viadal egyben a „rájátszás”, azaz a Hajsza a bajnoki címért elnevezésű szakasz első futama is volt. A pontversenyben Kyle Busch került az élre.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu