Biffle nem csodálkozik jó szereplésén

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 23. 17:06
Greg Biffle élete tizennegyedik futamgyőzelmét aratta vasárnap Doverben. A NASCAR-versenyző a Hajsza a Sprint-Kupáért elnevezésű, úgynevezett rájátszás mindkét futamát megnyerte, ezzel összetettben a csapattárs Carl Edwards mögött és a címvédő Jimmie Johnsonnal holtversenyben második. Biffle nem csodálkozik hirtelen jött sikerein, még akkor sem, ha duplázása előtt legutóbb tavaly állhatott fel a pódium legfelső fokára Kansasben.


Egyik pillanatról, pontosabban egyik hétről a másikra vált sztárrá Greg Biffle, aki a NASCAR-rájátszás első két, loudoni és doveri viadalán diadalmaskodott. Az alapszakasz-eredményei alapján a legjobbak közé kilencedikként bekerült pilóta ennek ellenére nem „szállt el”, ugyanakkor bizakodó a jövőt illetően.

„Korábban nem akartam ennyire a sikert – viccelődött a Roush Fenway istállójának pilótája. – A poént félretéve, ezt megelőzően nem voltunk olyan jók, mint most. Az autó kiváló, a csapat igazi egységgé kovácsolódott össze, én pedig végre úgy érzem, komolyan beleszólhatok idén a versenyekbe.”

Biffle főnöke, Greg Irwin is megsüvegelte versenyzőjét, majd hozzátette, az istálló öt csapata közti megfelelő kommunikáció is segített abban, hogy idáig jussanak. A szakember szerint a kemény munkának látható eredményei vannak, a kitartás és a megalkuvást nem ismerő hozzáállás kifizetődni látszik.


Biffle jelen pillanatban mindössze tíz ponttal marad el éllovas csapattársától, Carl Edwardstól a 12 legjobb pilótát tömörítő rájátszásban. A következő futamot Kansasben, október 28-án, vasárnap rendezik.

 

NASCAR SPRINT-KUPA ÁLLÁSA KÉT FUTAM UTÁN:
1. Carl Edwards 5390
2. Jimmie Johnson 5380
Greg Biffle 5380
4. Jeff Burton 5308
5. Kevin Harvick 5289
6. Clint Bowyer 5284
7. Tony Stewart 5277
8. Jeff Gordon 5272
9. Dale Earnhardt Jr. 5261
10. Matt Kenseth 5223
11. Denny Hamlin 5197
12. Kyle Busch 5180

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu