KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GODOVA_GABOR"
Petrovics Mátyás az új női pólókapitány 2009. január 22. 17:46 A Magyar Vizilabda Szövetség Petrovics Mátyást nevezte ki a női válogatott élére. A posztot 2008. december 31-ig Godova Gábor töltötte be. Az új kiírásra négyen adták be pályázatukat, köztük a pekingi olimpián a csapatot elődöntőig vezető Godova is.
 
Godova Gábor: Amiért jöttünk, elúszott 2008. augusztus 19. 13:49 Nem jutott be a fináléba a magyar női vízilabda-válogatott, miután a Hollandia elleni elődöntőben egygólos (8-7) vereséget szenvedett. Godova Gábor, nemzeti csapatunk szövetségi kapitány a vereség utáni értékelésében arról beszélt, hogy abban maradtunk alul, ami különben a magyar csapat erőssége, nevezetesen a lövőerőben.
 
Godova: Megdolgoztunk a szerencséért 2008. augusztus 13. 09:11 „Az utolsó pillanatban elért döntetlen gyakorlatilag győzelemmel ér fel" - nyilatkozta Valkai Ágnes, aki parádés góllal járult hozzá az ausztrálok ellen négy másodperccel a befejezés előtt kiharcolt 7-7-es végeredményhez az olimpiai vízilabdatorna második fordulójában. Godova Gábor tanítványai számára így megmaradt az esély a csoportelsőség megszerzésére, ami egyet jelent a közvetlenül a legjobb négy közé jutással.
 
Godova: Ezúttal is kiválóra vizsgáztunk 2008. július 8. 18:36 Kiemelten fontosnak tartja a hollandok elleni győzelmet Godova Gábor, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, amelyet a csapat a málagai Európa-bajnokságon aratott, hiszen a két együttes megmérkőzik egymással az olimpiai játékok csoportküzdelme során is. Az „Oranje” szakvezetője, Robin van Galen igazságosabbnak tartotta volna a döntetlent, ám úgy érzi, a vereség ellenére büszke lehet csapatára.
 
Elintézték az Ágnesek, Primász és Valkay 2008. június 26. 20:26 Győztes mérkőzéssel kezdte meg szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a Mol Kupáért kiírt nemzetközi tornán, amelynek a margitszigeti Széchy uszoda ad otthont csütörtöktől szombatig. A németek elleni 14-11-es siker után Godova Gábor szövetségi kapitány elmondta, „a nagy munka látszott a lányok teljesítményén, de egy picit lehettünk volna fegyelmezettebbek.”
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu