KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GILBERTO_SILVA"
Hazaköltözik a brazil világbajnok 2011. május 24. 12:40 Gilberto Silva elhagyja a Panathinaikoszt és visszatér szülőhazájába, tizennyolc hónapra írt alá a Gremió labdarúgócsapatához.
 
Gilberto: Válaszd az Arsenalt, Felipe! 2009. június 29. 17:25 Gilberto Silva, az Arsenal egykori csapatkapitánya arról győzködi Felipe Melót, hogy írjon alá az Ágyúsokhoz a nyáron. A Fiorentina védekező középpályása szerinte pillanatok alatt beépülne a csapatba, így részese lehetne a rövidesen beköszöntő „aranykorszaknak”.
 
Gilberto: Ott akarok lenni Dél-Afrikában 2008. november 21. 13:40 Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapján rendszeresen meghívnak Bajnokok Ligájában szereplő játékosokat, hogy válaszoljanak a szurkolók, érdeklődők által feléjük sorjázó kérdésekre. Ezúttal Gilberto Silvát, a Panathinaikosz sztárját látták vendégül, és munkatársunk sem volt rest, hogy kifaggassa a középpályást arsenalos múltjáról, görögországi pályafutásáról és természetesen a brazil válogatottról.
 
Gilberto Silva már a Panathinaikoszé 2008. július 16. 07:48 Hároméves szerződést kötött Gilberto Silva a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő Panathinaikosz együttesével. A korábbi brazil válogatott középpályás előző klubja, az angol Arsenal egymillió fontot kapott a játékosért.
 
Gilberto Silva közeledik a Panához 2008. július 10. 15:58 Az Arsenal labdarúgócsapata megerősítette, Gilberto Silva Görögországba utazott, hogy tárgyaljon a Panathinaikosszal az esetleges athéni folytatásról. A brazil kevés játéklehetőséget kapott Arsene Wenger menedzsertől a legutóbbi szezonban, ezért tette le a voksát a középpályás a távozás mellett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu