Gilberto Silva közeledik a Panához

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 10. 15:58
Az Arsenal labdarúgócsapata megerősítette, Gilberto Silva Görögországba utazott, hogy tárgyaljon a Panathinaikosszal az esetleges athéni folytatásról. A brazil kevés játéklehetőséget kapott Arsene Wenger menedzsertől a legutóbbi szezonban, ezért tette le a voksát a középpályás a távozás mellett.


 

Gilberto a 2006-2007-es idényben még az Arsenal csapatkapitányi karszalagját is viselte, azóta azonban kegyvesztetté vált Arsene Wengernél ismeretlen okokból, és a játékost csak a kispad koptatására használta a menedzser.


A labdarúgó nehezen viseli, hogy csak perceket kapott a mestertől a legutóbbi szezonban, és beleunt az állandó mellőzöttségbe, ezért mindenképpen elhagyná az Emirates Stadiont.


A legintenzívebben érdeklődő együttes a Panathinaikosz, amely a hírek szerint napokon belül bejelentheti a brazil érkezését. A középpályás rövidesen Görögországba utazik, hogy a részletekben is megegyezzen a zöld-fehérekkel, élükön a nemrégiben kinevezett holland szakvezetővel, Henk ten Catéval.


Az Arsenal kétmillió fontért mondana le Gilberto szolgálatairól, aki szívesen igazolna a „lóherésekhez”.


„Ha meg tudunk egyezni az anyagiakban, semmi akadálya annak, hogy írásban is szentesítsük a megegyezést” – mondta maga a játékos a sajtó nyilvánossága előtt.


Az Arsenal nem a legjobb kilátásokkal vág neki a következő idénynek, eddig ugyanis a mérleg nyelve inkább a távozók, mintsem az érkezők felé billen. Elhagyta ugyanis az „ágyúsokat” a veterán kapus, Jens Lehmann, illetve a középpálya motorja, Mathieu Flamini, őket pedig rövid úton követheti Alekszandr Hleb és Gilberto Silva.


Ami az új szerzeményeket illeti, ezen a téren már jóval szerényebb a lista: Aaron Ramsey a Cardiff Ciity mezét cserélte a piros-fehér trikóra, Carlos Vela kölcsönből érkezik vissza az észak-londoniakhoz, és bár Samir Nasri megszerzése szinte biztosra vehető, az amúgy sem túl hosszú kispad tovább rövidülhet.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu