Gilberto: Válaszd az Arsenalt, Felipe!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 29. 17:25
Gilberto Silva, az Arsenal egykori csapatkapitánya arról győzködi Felipe Melót, hogy írjon alá az Ágyúsokhoz a nyáron. A Fiorentina védekező középpályása szerinte pillanatok alatt beépülne a csapatba, így részese lehetne a rövidesen beköszöntő „aranykorszaknak”.


Hiába igazolt Gilberto Silva 2008 nyarán a Panathinaikoszhoz, még mindig az Arsenal egyik legnagyobb szurkolójának vallja magát.

Így aztán Felipe Melót nem is érhette meglepetésként, hogy amikor kikérte honfitársa véleményét az Ágyúsok megkereséséről, Gilberto a londoni szerződésre biztatta.

„Azt javasoltam neki, hogy ha szimpatikusnak találja az Arsenalt, egy percig se gondolkozzon, hanem írjon alá. Pontosan olyan játékos, mint amilyenre a klubnak szüksége van: erőteljes és fantasztikus képességekkel van megáldva” – mondta a Pana középpályása a BBC Sportnak.

„Biztos vagyok benne, egykori csapatom hatalmasat lép előre a következő idényben, és ennek reményeim szerint Felipe is részese lesz.”

A londoniak a hírek szerint 15 millió fontot adnának a firenzei klasszisért, ám a lilák ennél 10 millióval többet szeretnének érte látni.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu