KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FATIH_TERIM"
Terim a válogatottra koncentrálhat 2013. szeptember 24. 22:05 Felbontották Fatih Terim vezetőedzői szerződését a Galatasaray labdarúgóklub irányítói. Erre állítólag azért került sor, mert a szakember nem egyezett bele, hogy a szezon végéig érvényes megállapodását két évvel meghosszabbítsák. A török média ugyanakkor egy ideje már arról cikkez, hogy megromlott a viszony a vezetőség és a tréner között.
 
Lemondott a megszégyenült török kapitány 2009. október 11. 15:26 Véget ér egy korszak, Fatih Terim jövő szerdán vezeti utoljára harcba szövetségi kapitányként a török labdarúgó-válogatottat.
 
A Nagypapa az év szövetségi kapitánya 2009. január 13. 20:01 A spanyolok ünnepelt torreádora leszúrt mindenkit. Persze csak átvitt értelemben, hiszen Luis Aragonés lett a mögöttünk hagyott esztendő magasan legjobb szövetségi kapitánya – legalábbis a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó IFFHS szerint. A csapatával Európa-bajnokká előlépett hispán szakember mögé az oroszokat gardírozó Guus Hiddink és a törökökkel csodákat tévő Fatih Terim futott be.
 
Törökország: Fatih Terim aláírta 2012-ig szóló szerződését 2008. október 23. 16:05 Bár az Európa-bajnokság után távozni akart, Fatih Terim 2012-ig szóló szerződést kötött a Török Labdarúgó-szövetséggel.
 
Törökország: szívroham végzett a labdarúgó-szövetség elnökével 2008. július 5. 22:51 Elhunyt a Török Labdarúgó-szövetség elnöke. Hasan Dogan éppen Fatih Terimmel, a válogatott kapitányával ebédelt Bodrum városában, amikor összeomlott a sportvezető vérkeringése.
 
Fatih Terim 2012-ig biztosan marad 2008. július 1. 16:27 Fatih Terim megváltoztatta korábbi szándékát és kedden 2012-ig szóló szerződést kötött a Török Labdarúgó-szövetséggel. A sikeredző korábban azt tervezte, távozik a válogatott éléről.
 
Euro 2008: továbbra is Terim marad a török nemzeti csapat élén 2008. június 27. 16:54 Biztosan marad a posztján Fatih Terim, a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Euro 2008: a török szövetség nem engedné el Fatih Terimet 2008. június 26. 12:46 A török szövetség továbbra is Fatih Terimmel képzeli el a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjéig jutott válogatott jövőjét.
 
Büszke játékosaira Terim, mégis lemond 2008. június 26. 01:30 Fatih Terim állja a szavát, a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a németek elleni Eb-elődöntős vereség után bejelentette lemondását. A szakember állítja, ha a félholdasok beverekedik magukat a fináléba, akkor is így döntött volna, hiszen arról már korábban határozott, hogy a torna után külfüldön folytatja edzői karrierjét. Terim büszke a csapatára, amiért kreatívan és gólra törően futballozott. Joachim Löw, a németek szakvezetője elsősorban a helyzetkihasználást dicséri, hiszen együttese ugyanúgy három gólt szerzett, mint a portugálok elleni negyeddöntőben, csak ezúttal jóval kevesebb lehetőségből.
 
Gondolni sem akarnak a hosszabbításra 2008. június 20. 17:56 Nihat Kahveci, a török válogatott megmentője meg van győződve arról, hogy a horvát nemzeti csapat, ha nagy nehézségek árán is, de kilencven perc alatt legyőzhető, egy esetleges maratoni, százhúsz perces ütközetben viszont megjósolhatatlan a végkifejlet. Noha rengeteg a sérült a félholdasoknál, a 28 esztendős, gólérzékeny támadó úgy véli, cseppet sem lehetetlen küldetés a bravúr, a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjének megnyerése.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu